Γιώργος Μπόγρης: ποιο το 22χρονο τεκνό της Κοκκίνου

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπόγρης, 22χρονος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, που «χαίρεται» η 40χρονη Έλλη Κοκκίνου λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της; Βιογραφικό του Γιώργου Μπόγρη.

Έντεκα μήνες μετά το διαζύγιο Κοκκίνου-Βασιλειάδη, η Έλλη έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή. Τους τελευταίους μήνες, η 40χρονη Έλλη Κοκκίνου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 22χρονου(!) μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργου Μπόγρη, κάτι που η ίδια δεν σχολίασε ποτέ δημοσίως μέχρι και τώρα.

«Δεν είναι ψέμα ότι Έλλη είναι ζευγάρι με το σέντερ των πράσινων, Γιώργο Μπόγρη. Η ερωτική ιστορία της Έλλης και του Γιώργου δεν είναι των τελευταίων δύο μηνών, πάει πιο πίσω στο καλοκαίρι» αναφέρει το περιοδικό People. Η Έλλη Κοκκίνου γνώρισε τον Γιώργο Μπόγρη στην Κρήτη. Το έντονο φλερτ του 21 χρονου τότε αθλητή στην τραγουδίστρια ήταν έντονο και η Έλλη δεν άργησε να «πέσει».

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης γνωρίζονται εδώ και πολλούς μήνες. Πρωτοσυναντήθηκαν στις 11 Μαρτίου του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Έλλη είχε κληθεί να τραγουδήσει για τους Έλληνες παίκτες. Πριν από τον αγώνα των Ελλήνων, ο πανύψηλος (2,10μ.) σέντερ σηκώθηκε και χόρεψε την ώρα που τραγουδούσε η Έλλη. Ο αθλητής στάθηκε όρθιος, άνοιξε διάλογο μαζί της, της έστελνε φιλιά και έκλεψε την παράσταση πριν από το ματς Ελλήνων–Ξένων, λίγο πριν βάλει στόχο να την κατακτήσει.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Γιώργος Μπόγρης επιχείρησε στε­νό «μαρκάρισμα» στην Έλλη. Εκείνη αρνούνταν αρχικά, αλλά τελικά δεν αντιστάθηκε στη.. νιότη του και του έδωσε μια ευκαιρία. Έτσι ξεκίνησαν όλα και η Έλλη Κοκκίνου είναι πια πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Βιογραφικό Γιώργου Μπόγρη. Ο Γιώργος Μπόγρης, παίκτης του Παναθηναϊκού, ήταν σέντερ του Ηλυσιακού. Στα 14 του χρόνια, ενώ είχε μετακομίσει με την οικογένεια του στη Θήβα, δέχτηκε πρόταση να παίξει στον Ηλυσιακό, κάτι που τον ξάφνιασε ευχάριστα. Το καλοκαίρι του 2009 έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα Νέων στη Ρόδο, όντας ο καλύτερος ψηλός στο τουρνουά και υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό. Υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αποφάσισε, όπως έχει πει ο ίδιος, «Να βάλω μυαλό, γιατί ο χαβαλές στον Παναθηναϊκό δεν χωράει». Προς το παρόν, δεν του έχει δοθεί ο χώρος που ίσως θα ήθελε στους πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στην ομάδα.

Σε συνέντευξη του, ο Γιώργος Μπόγρης είχε αναφερθεί λεπτομερώς στη σχέση του με τις γυναίκες: «Όταν γουστάρω, πάω χύμα και το λέω, δεν φοβάμαι, δεν κρύβομαι». Και συμπλήρωνε: «Δεν ζηλεύω, γιατί έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως το τρένο περνάει μόνο μία φορά και μετά τέλος. Αν χάσεις την ευκαιρία σου, αυτό ήταν, το κρίμα στο λαιμό σου. Γιατί η άλλη να ψάξει να βρει κάτι καλύτερο από μένα;». Όπως διευκρίνιζε στην ίδια συνέντευξη, «Με έχουν ζηλέψει αρκετές φορές, αλλά το κόβω από την αρχή. Θέλω η κοπέλα που έχω δίπλα μου να μου δείχνει εμπιστοσύνη».

Διαβάστε ποια γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να χώρισε Κοκκίνου-Βασιλειάδη, το ροζ βίντεο γνωστού μπασκετμπολίστα στην Πάτρα και το γνωστό νιόπαντρο ζευγάρι της showbiz στα χωρίσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.