Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας γνωστού δημοσιογράφου

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε η μεσήλικη μητέρα γνωστού δημοσιογράφου από δυο αλλοδαπούς με σκοπό τη ληστεία. Πώς επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα οι κακοποιοί;

Οι δυο κακοποιοί ξυλοκόπησαν την 53χρονη μητέρα του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου Μ.Μ. με ανελέητο τρόπο. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Η μητέρα του γνωστού δημοσιογράφου υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.

Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο. Αργά το μεσημέρι η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να της προσθέσουν μοσχεύματα στο πρόσωπο. Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ ψελλίζοντας διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους «εγώ δεν θα ξαναπάω στα Πετράλωνα».

Η επίθεση στη μητέρα του δημοσιογράφου συνέβη μισή ώρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κλήθηκε από την ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να την αρπάξουν τη τσάντα.

«Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη γυναίκα 48 κιλών! Είναι δυνατόν να προσπάθησε να τους αντισταθεί;» διερωτάται με αγανάκτηση ο δημοσιογράφος γιος της 53χρονης μιλώντας για τη περιπέτεια της μητέρας του. Ο δημοσιογράφος περιράφει σοκαρισμένος το απίστευτο συμβάν, δηλώνοντας αποφασισμένος ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι κακοποιοί. «Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία μεσω των δικηγόρων μας, να μετατραπεί η κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος αιτούντος πολιτικού ασύλου. Ο δράστης, που θα οδηγηθεί στον ανακριτή, είχε απελαθεί στις 29 Νοεμβρίου 2010.

Διαβάστε ποιοι έδειραν τον Στέλιο Μάινα και την άγρια επίθεση στον Πάνο Μουζουράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.