Όσκαρ 2011: δείτε την τελετή των βραβείων on line

Φέτος οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Όσκαρ 2011 έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν νεότερο κοινό.

Κάλυψη μέσω διαδικτύου, ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, εικονική πραγματικότητα, ειδικές εφαρμογές σε ειδικά προϊόντα της Apple και κάμερες 360 μοιρών, είναι ΜΕΡΙΚΑ μόνο από τα τεχνολογικά μέσα που έχουν επιστρατευτεί προκειμένου η τελετή εκτός από τον αέρα μαγείας να έχει και αέρα προόδου!

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές:

Κάμερες 360 μοιρών:Με μόλις 5 δολάρια, οι θεατές θα εισέρχονται «διαδικτυακά» και θα έχουν το ρόλο «σκηνοθέτη», επιλέγοντας ποιον σταρ θέλουν να «χαζέψουν» και από ποια γωνία λήψης. Παράλληλα, οι θεατές για πρώτη φορά θα μπορούν να παρακολουθήσουν το «Governor’s Ball»! Πρόκειται για το μετα-οσκαρικό πάρτι, για χάρη του οποίου επιστρατεύτηκαν έξι κάμερες 360 μοιρών με συνεχή ροή!

Όσοι έχουν iPad, iPhone και iPod Touch θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την τελετή και το πάρτι των Όσκαρ 2011.

Τέλος και στα παραδοσιακά σκηνικά. Η ακαδημία των Όσκαρ «ψηφίζει» πλέον εικονική πραγματικότητα, που δημιουργεί από μόνη της σκηνικά. Τέρμα και για τα «κινηματογραφικά μοντάζ»μειωθεί ο χρόνος διάρκειας της τελετής. καθώς σκοπός είναι να

Όσο για τους παρουσιαστές; είναι η πρώτη φορά που ένα δίδυμο άντρα-γυναίκας (Anne Hathaway-James Franco), θα βρεθούν μαζί επί σκηνής, αποτελώντας τους νεότερους παρουσιαστές των Όσκαρ.

Για τους φανατικούς των Oscars, τα Όσκαρ 2011 θα μεταδοθούν από το Λος Άντζελες στις 4 π.μ. ώρα Ελλάδας. Αντέχετε;

Διαβάστε όλες τις υποψηφιότητες για Όσκαρ 2011 και προγνωστικά-κριτικές για τον Κυνόδοντα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.