Σοκ Τρύφωνα Σαμαρά: ποιοι του έσπασαν το αυτοκίνητο

Σοκ για τον Τρύφωνα Σαμαρά που ξημερώματα Παρασκευής είδε το αυτοκίνητό του παραβιασμένο και μέσα από αυτό να λείπουν χρήματα και σημαντικά αντικείμενα για τον ίδιο. Το σπουδαιότερο, οι δράστες έκλεψαν το κινητό του με τηλέφωνα επωνύμων, όπως επίσης και των πλέον εκρηκτικών κοριτσιών του modeling!

Το περιστατικό συνέβη στην άκρως «εμπόλεμη» ζώνη των Αθηνών. Ο γνωστός κομμωτής είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στην Αριστοτέλους, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Βρισκόταν όλη τη νύχτα με φίλους και γύρω στις 5.00 το πρωί αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι του.

Μάλιστα παρακάλεσε τον φίλο του να τον συνοδεύσει μέχρι το αυτοκίνητο. «Επαθα σοκ. Είναι πολύ άγριο να βλέπεις την περιουσία σου έτσι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εκείνη τη μέρα είχα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί και καθυστερούσα να πάω στο αυτοκίνητο. Πίστευα μέσα μου έντονα ότι κάτι θα γινόταν. Μάλιστα όταν έφυγα από το σπίτι όπου ήμουν είπα σε κάποιο φίλο μου να με πάει εκείνος μέχρι το αυτοκίνητο, γιατί φοβόμουν πολύ με όλα αυτά που συμβαίνουν».

Πρόκειται για μια περιοχή της οποίας οι κάτοικοι καταγγέλλουν καθημερινά ανάλογα περιστατικά. Πριν από δύο εβδομάδες, λίγα τετραγωνικά παραπλεύρως, ο δημοφιλής ηθοποιός Στέλιος Μάινας παραλίγο να χάσει τη ζωή του από οργανωμένη επίθεση αλλοδαπών. Επόμενο θύμα αυτή τη φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Είχα πάει Πατησίων και Αριστοτέλους σε κάποιους φίλους και γυρίζοντας γύρω στις 5.00 το πρωί βρήκα το δεξί τζάμι του αυτοκινήτου θρύψαλα. Το είχαν σπάσει με μια πέτρα» περιγράφει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Είχα αφήσει περίπου 300 ευρώ στο ντουλαπάκι και το ένα μου κινητό. Ευτυχώς που βρήκαν κάτι να πάρουν, διαφορετικά θα είχαν σπάσει τελείως το αυτοκίνητο. Ζήτησα πραγματογνώμονα από την ασφαλιστική για να μου φτιάξουν το τζάμι». Ο γνωστός κομμωτής ευχαριστεί τον Θεό που δεν ήρθε ο ίδιος αντιμέτωπος με τους δράστες, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα. Αλλωστε τώρα τη γλίτωσε μόνο με υλικές ζημιές.

Εκείνο ωστόσο που τον προβληματίζει και τον στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι η απώλεια του κινητού, τρέμοντας στο ενδεχόμενο επώνυμοι πελάτες του να δεχτούν ανεπιθύμητες κλήσεις. «Αυτό που μου στοίχισε περισσότερο είναι ότι έκλεψαν και το κινητό μου. Είχα μέσα πολλά επαγγελματικά τηλέφωνα και ανησυχώ μην αρχίσουν και ενοχλούν τους ανθρώπους».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.