Επαίσχυντη επιστολή-βόμβα Βαρδή για Μικρούτσικο [video]

Άγρια επίθεση με επιστολή-βόμβα εξαπολύει ο Αντώνης Βαρδής εκ νέου στον Αντρέα Μικρούτσικο. Γιατί ο Βαρδής ρίχνει χολή στον Μικρούτσικο; Δείτε την επιστολή.

Μετά τον ντόρο για τη δήλωση του οτι «χάρηκε όταν έμαθε οτι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν βρίσκει δουλειά», ο Αντώνης Βαρδής επέστρεψε πιο χαιρέκακος από ποτέ με επιστολή-βόμβα.

Σε επιστολή που έστειλε στην εκπομπή Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη, ο Αντώνης Βαρδής βγάζει στη φόρα όλα τα κόμπλεξ του και επιτίθεται και πάλι στον Αντρέα Μικρούτσικο, τον οποίο ούτε καν αναφέρει ονομαστικά.

Προσκολλημένος στο παρελθόν του, ο Αντώνης Βαρδής ψάχνει παντού εχθρούς και επιτίθεται στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη, Παναγιώτη Κουνιάκη, Μαρία Ένεζλη, Αγάθη Ράντη, με ειρωνίες για τις απόψεις που εξέφρασαν.

Επιτίθεται επίσης σε γνωστό πρόσωπο της showbiz που η Χριστίνα Λαμπίρη δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Δείτε βίντεο με την επιστολή-βόμβα του Βαρδή για Μικρούτσικο:

Αδύναμος να ξεπεράσει το παρελθόν, ο Αντώνης Βαρδής εμφανίζεται πιο «μικρός» από ποτέ. Γιατί ως γνωστόν, τον εχθρό σου τον χτυπάς όταν είναι δυνατός, όχι όταν πέσει.

Διαβάστε γιατί ο Αντρέας Μικρούτσικος χάνει το σπίτι του και ποιοι έδειραν άγρια το Στέλιο Μάινα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

32 Σχόλια

  1. Κύριε Βαρδή, με όλο το σεβασμό, το θέμα δεν είναι τι σας ρωτούν οι δημοσιογράφοι, αλλά τι απαντάτε εσείς. Και εδώ και μέρες δεν βλέπω κανέναν δημοσιογράφο να σας ρωτάει για το θέμα. Κι όμως εσείς συνεχίζετε να λέτε τα ίδια, στέλνετε επιστολές, κάνετε σχόλια και συνεχίζετε την ιστορία χωρίς να υπάρχει απάντηση από τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεστε. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός, την οποία δεν φαίνεστε να λαμβάνετε υπ΄όψιν. Γι’ αυτό και δεν θα πω παραπάνω. Αλλά καμιά φορά αξίζει να ρίχνουμε μια ματιά στον καθρέφτη. Το ταλέντο και το έργο σας είναι μεγάλο και όλοι έχουμε τραγουδήσει τραγούδια σας. Αλλά δεν είναι κολυμβήθρα του συλωάμ και όλοι κρίνονται.

  2. ΑΝΩΝΥΜΕ. Δεν μου αρεσει να απαντάω σε ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, αν & βάζω τη φαντασία μου να δουλεύει & μονολογό, άραγε ποιος είναι αυτός, τι πρόβλημα έχει, τι προσωπικότητα είναι, τι μπορει να κάνει αυτό τον άνθρωπο να με συκοφαντεί ανώνυμα;;;;;

  3. Τίτο, θέλω να σου διευκρινήσω κάποια πράγματα. 1ον Δεν είπα οτι χαιρομαι για την καταστροφή του, “που εαν δεν είσαι συγγενεις του ή κολλητος του” δεν μπορεί να ξέρεις το μέγεθος της καταστροφής.
    Είπα οτι “χάρηκα που δεν έχει δουλειά αυτη τη στιγμή” επειδή δεν μου άρεσε σαν τηλεπαρουσιαστης. Μην ξεχνας, οτι κατέχει & αλλα επαγγέλματα οπως μαθηματικός & συνθετης , κάλλιστα μπορεί να τα ασκήσει(αλλά βλέπεις αυτά τα επαγγελματα αποφέρουν πολύ λίγα χρήματα).
    Χρησιμοποιήσες & για τους δύο τη φράση “οτι & να σου έχουν κάνει”,
    αυτή η πρόταση εμπεριέχει πολλά πράγματα που δεν μπορεί να ξέρεις, γι΄αυτό καλύτερα μην τη λες.

    2ον Όσο για την Μαραγκοζη, εαν θεωρείς “ασχημα λόγια” που είπα οτι “δεν είμασταν ευτυχισμένο ζευγάρι” & οτι “δεν θα της ξαναεδινα τραγούδια”, λυπάμαι για το σκεπτικό σου.

  4. Φίλοι “Ανώνυμοι αρθρογράφοι” του “Φήμες” , θέλω να σας πω δυο πράγματα με το ονοματεπωνυμο μου Αντώνης Βαρδής.
    Παρατηρώ τα τελευταία χρόνια στα τηλεοπτικά πάνελς αλλόυς να υπερασπίζουν κάποιον & άλλους να υποστηρίζουν. Το θεωρώ λογικό, παιζουν ρόλο φιλικές σχέσεις, συμπάθειες, συμφέροντα & αντιπάθειες. Δεν κατηγόρησα κάποιούς απο τους συνεργάτες της Χριστίνας Λαμπίρη αλλά είπα για όλα τα πάνελς των εκπομπών, που δεν με ξέρουν & βασίζοντε μόνο σε “ΦΗΜΕΣ”.
    Το οτι επέστρεψα πιο “χαιρέκακος” μάλλον δεν με γνωρίζετε καθόλου.
    Όσο για το “αδύναμος να ξεπεράσω το παρελθόν” , δεν θα το άλλαζα με τίποτα γιατί απο τα λάθη μαθαίνω.
    Αν βρήκες τρόπο να διαβάσεις για την “επιθεση σε πρόσωπο της show bizz” απο την επιστολή μου ή ηλίθιος είσαι ή άκουσες “ΦΗΜΕΣ”.
    Σε πληροφορώ οτι εγώ που έγραψα την επιστολή, ξέρω πολύ καλά οτι έχεις αναρτήση ψευδής πληροφορίες.
    Εάν είχα κάνει μηνυση στον “προστατευόμενο” σας , τότε που με ξεφτύλιζε στα κανάλια(έχω ντοκουμέντα), ίσως απο τότε να είχε χάσει το σπίτι του. Δεν το έκανα όμως, δεν τον εκδικούμε, απλά δυστυχώς μου το υπενθυμίζουν οι δημοσιογράφοι.
    Ειλικρινά πιστεύω οτι υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι & πανελίστες που δεν τον γουστάρουν & βγάζω το συμπέρασμα αυτό γιατί αν τον αγαπούσαν δεν θα δημοσίευαν αυτά που είπα.
    Εχθές γράφατε οτι “δεν φοραω παντελόνια” & πράγματι με πείραξε πολύ, ο μόνος τρόπος που μπορώ να σας το αποδείξω, είναι μόνο internetika, υπογράφοντας οχι ΑΝΩΝΥΜΑ αλλά ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ.
    Λόγο της ηλικίας μου, μια συμβουλή “μην βασίζεστε σε ΦΗΜΕΣ & μην είστε εμπαθείς”.

  5. ‘Αγνωστε & Τίτο, αποψή σας, βεβαίως αυτή τη στιγμή & εσεις χολή στάζετε.
    Δεν γνωρίζετε τον Άντώνη προσωπικά, το μόνο που μπορεί να ξέρετε είναι “το δεδομένο” οτι είναι ένας αξιόλογος καλλιτέχνης.
    Όσο για την προσωπικότητα του,΄έχει ήθος, είναι ειλικρινέστατος & πάντα πρόθυμος να συμπαρασταθεί σε όποιον το έχει ανάγκη. Έχει παραμείνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!
    Άγνωστε, εμεις οι άνθρωποι της οικογένειας του ποτε δεν ακούμε το όνομα της Μαραγκόζη & του Μικρούτσικου. Οι δημοσιογράφοι “κλώνοι” του Μικρούτσικού τον προκαλούν να αναφερθεί σε αυτά τα ονόματα.
    “ο λόγος τροφή ωμή για τους κόρακες”

  6. Φίλε άγνωστε που απο την πολύ μεγαλοψυχία σου κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία σου…. Χολή μάλλον έχεις εσύ σε περίσσευμα και πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς!!! Καλό είναι πριν να κρίνεις κάποιον και μάλιστα τόσο αυστηρά και τόσο σκληρά να φροντίζεις πρώτα να ενημερώνεσαι, να μαθαίνεις και μετά να αποφασίζεις!!!! Σε απασχόλησε άραγε γιατί ένας άνθρωπος σαν τον κύριο Βαρδή με ήθος και με μια λαμπρή πορεία χρόνων και τοσο χαμηλών τόνων, κατηγορεί όλους αυτούς? Οχι βέβαια!!!! Κρίνεις απλά ότι ακούς απο τα κουτσομπολίστικα και τα καταπίνεις αμάσητα!!!! Αν ήξερες και εξακολουθούσες να έχεις την ίδια άποψη θα σε σεβόμουν! Τώρα απλά σε λυπάμαι γιατί μένεις μόνο στην επιφάνεια!!! Κι αυτό θα σου βγεί σε κακό στη ζωή σου γενικώς!!!

  7. Φίλε Τίτο μάλλον είσαι εντελώς ανενημερωτος και προφανώς αγαπάς πολύυυυ τον Μικρούτσικο για να το πήρες τόσο προσωπικα που ο κύριος Βαρδής τον “χτύπησε” ενώ υποφέρει…. Μήπως θές να μου εξηγήσεις απο τί ακριβώς πάσχει ο Μικρούτσικος και υποφέρει…??? Επειδή δεν είναι στην τηλεόραση να παίρνει 40.000 και 50.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο ή επειδή όλα τα λεφτά που έβγαλε (και είναι πάρααααα πολλά) τα κατασπατάλησε σε γκόμενες και τώρα χρωστάει παντού???? Συγνώμη αλλά τέτοια άτομα τέτοιου ήθους μου είναι αδύνατον να τα λυπηθώ!!!!! Μια χαρά του τα είπε ο κύριος Βαρδής!!!! Κι όσο για την Μαραγκόζη, ο κύριος Βαρδής έχει απλά το θάρρος την ειλικρίνεια και το σθένος να απαντάει ειλικρινέστατα σε οτι τον ρωτάνε!!!! Αλλώστε δεν είπε και κάτι κακό! Οτι δεν θα της έγραφε τραγούδια είπε! Εσύ ξέρεις πολλούς που να συνεργάζονται ακόμα με σχέσεις τους που έχουν τελειώσει???? Τόσο κακό είναι πια αυτό?? Αν σταματήσουν όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι να τον ρωτάνε ακόμα μετά απο 17 χρόνια για τη Μαραγκόζη, θα σταματήσει κι εκείνος να απαντάει!!!! Απορώ με όλους εσάς που στην ειλικρινεια βρίσκεται μικροψυχία ενώ στο ψέμα και στην μεγαλοστομία μεγαλείο!!! Ειλικρινά λυπάμαι για το που έχουμε καταντήσει….

  8. Τι να πω;;;;;;;; ΔΕΝ υπάρχουνε λόγια πια……νομίζω ο “κ. Άγνωστος” κι ο “κ.Τίτος” είναι εκτός πραγματικότητας…… Και προφανώς δεν γνωρίζετε ούτε κι εσείς τις λέξεις : “ΑΛΗΘΕΙΑ” & “ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ” ….. Αντί να βλέπετε το χάλι του ΜΙΚΡΟύτσικου……κατηγορείτε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ σαν τον Αντώνη Βαρδή και δεν ντρέπεστε κιόλας……..Και λίγα είπε ο άνθρωπος….
    Νομίζει ο ΜΙΚΡΟύτσικος ότι θα τον λυπηθούμε ;;;;;;; Τα’ θελε και τα’ παθε…Όταν πάταγε επί πτωμάτων για λίγη δημοσιότητα και χρήμα καλά ητανε ε;;;;;; Προσπαθεί με όλο αυτό να επανέλθει;;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχα Πολύ φθηνό το κολπάκι του………και λυπάμαι για εσάς που τον συμμερίζεστε……και παίρνετε το μέρος του…..
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ναι !!!!!!!!!!

  9. ΤΗ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ??? Ο ΒΑΡΔΗΣ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΧΑΘΗΚΕ!!!! ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟυ!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!!!! ΕΝΩ Η ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ Π0Υ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ???? ΣΙΓΑ, ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ!!!! ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ???? ΟΧΙ!!!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο Κ. ΒΑΡΔΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΙΑ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΗΕΑVEN ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!!

  10. Paidia egrapsa to parapano kimeno gia ton Antoni Vardis. To perno piso, dioti den ton gnorizo ton anthropo. Mpori na min simperiferete etsi kai na eihe logo pou to ekane. An ke den ine omorfo na herese me tin distehia tou aloy. Opos kai den ine oreo na milas horis na gnorizis. Ti ine san anthropos den mas endiaferi. Mas ehi dosi poli orea tragoydia. Ehi talento.

  11. o vardis olous tous katigori. Tin diskografiki tou, ton Mikroutsiko, tin Maragkozi (pou meta apo 17 hronia akoma milai gia autin. Eleos an ine dinaton. Auto ine arostimeno. Anarotieme an iparhi mera pou na min anaferi to onoma tis)…Telika iparhi anthropos pou na min katigori o vardis. Ti holi ehi mesa tou. Dilitiria. Kai den mporo na pistepso pos ehi psihi autos o anthropos pou euharistiete me to kako tou allou. Prepei na ise poli kakopsihos. To paizi kalos alla katavathos krivi dilitiria

  12. ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ. ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ…
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ

  13. Κατω τα χέρια απο τον Αντώνη Βαρδή. Σε καθε συνεντευξη τα ιδια και τα ιδια και για τη δουλεια του τίποτα. Αν και εγω στη θεση του επειδη ξερω οτι κανουν την τρίχα τροιχιά θα απαντούσα πιο διπλωματικα μονο και μονο για να μην του δώσω αξία και να μην τον φερω παλι στην επικαιρότητα (γιατι αυτο θελει) τον συγχαιρω για το ήθος του, την ειλικρίνεια του και τη μαγκια του που τα είπε γνωρίζοντας ήδη οτι θα βρούν ευκαιρία να τον βλάψουν τα ΜΜΕ.Η πλειοψηφία είναι στο πλευρό του. Τον στηριζε, τον στηρίζει και θα συνεχίσει να τον αγαπάει και αυτη η λάσπη των μέσων θα ξεπλυθεί απο την αγάπη του κόσμου. Κύριε Βαρδή και Φιλοθέη είμαστε μαζί σας μή φοβάστε τίποτα!!!!

  14. para polu oraia .. kai ka8olou den mou eleipse o mikroutsikos .. kala einai ekei pou einai !!! ligomilitos den einai giati dn afine a8ropo na bgalei koubenta kai de stamatage lepto toso polu pou afrize to stoma tou apo ta salia, sixameroo !! aporro pos ton antexe i dimitra… bravo bardi !!!

  15. αχαχαχα!!!!! Το fimes .gr Δεν υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου & Δεν αντέχει την αλήθεια & την ειλικρίνεια.
    Είμαι η γυναίκα του Αντώνη Βαρδή, σας εχω στείλει αρκετά μηνυματάκια αλλά για κάποιους δικούς σας λόγους δεν τα ανεβάζεται…..καλή συνέχεια στην παραπληροφόρηση!!!!!!!!

  16. Κostas : χαχαχαχχαχα game over to you…ET must go home…εδω μιλανε ανθρωποι..οχι εξωγηινοι!!!και ο Αντωνης εχει ζωη που μαλλον ζηλευεις και εσυ οπως ολοι οι αλλοι που τον κατακρινουν!!!

  17. Φιλέ Κώστα…. Να σε ενημερώσουμε οτι ο Κύριος Βαρδής has a life!!! And a beautiful one!!!! Οι δημοσιογραφίσκοι δεν έχουν ουτε ζωή ουτε δουλειά και τον ρωτάνε για “προπερσινα ξινα” σταφύλια κι εκείνος απο σεβασμό στον δημοσιογράφο, απαντάει!!!!!!!! Ενημερώσου πριν σχολιάσεις!!!!

  18. Διαβάζοντας το άρθρο σας (Παρεμπιπτόντως το ότι είναι ανυπόγραφο με κάνει να υποθέτω πολλά….. για το ήθος του αρθρογράφου) μόνο ένα έχω να πώ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπει όλη αυτή ύβρις σε έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη όπως ο Αντώνης Βαρδής που τοσα χρόνια έχει αποδείξει την αξία την ανθρωπιά του και το ήθος του!!!! Πέρα απο το ταλέντο του το οποίο νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο!!!!!!! Κι εχω και ορισμένες απορίες που πολύ θα ήθελα να μου λύσει ο “αρθρογραφος”… Αγαπητέ μου φίλε-η έχει ενημερωθεί καθόλου για το πόσο χυδαία έχει επιτεθεί ο Μικρούτσικος (σε καμία περίπτωση κύριος) στον ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΗ και στην ΚΥΡΙΑ Κούκα κατά το παρελθον?? Κι ακόμη κι αν δεν έχει ενημερωθεί, εξήγησε μου σε παρακαλώ πως ακριβώς πλήττεται ο “πολυαγαπημένος” σας Μικρούτσικος, επειδή απλά ο κύριος Βαρδής χάρηκε που δεν βρήκε δουλειά! Τι έπαθε δηλαδή ο Μικρουτσικος απο αυτή τη δήλωση??? Πληγώθηκε γιατί μέχρι τώρα πίστευε πως ο κύριος Βαρδής είναι κολλητός του φίλους????? Και τι πάει να πεί δεν χτυπάμαι κάποιον όταν είναι πεσμένος???? Τι έχει δηλαδή ο Μικρούτσικος??? Δεν έχει δουλειά και χρωστάει παντού όπως και η μισή Ελλάδα στις μέρες μας!!!! Γιατί ακριβώς πρέπει να τον λυπηθεί ο κύριος Βαρδής και να απαντήσει ψέμματα στην ερώτηση τη δημοσιογράφου!!!! Τέλος εντελώς ενημερωτικά και φιλικά θέλω να σου πώ πως παντελόνια φοράει όποιος έχει το θαρρος της γνώμης του και απαντάει ειλικρινέστατα σε ότι κι αν τον ρωτήσουν (όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε ο κύριος Βαρδής) κι όχι οποιος σχολιάζει αναμασημένη τροφή απο άλλες εκπομπές κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία!!!!!

  19. όπως σας έγραψα & σε προηγούμενο μήνυμα μου, το άρθρο σας είναι σκέτη παραπληροφόρηση!!!!!!! Τυχαίνει να έχω στα χέρια μου την επιστολή του κ. Αντώνη Βαρδή…..
    Φαντάζομαι οτι τα θετικά σχόλια για τον Αντώνη σας πονάνε!!!!!
    Ο κόσμος όμως δεν κοιμάται, έχει κρίση.
    Το ήθος & η μεγαλοψυχία του Άντωνη Βαρδή ειναι τα δυνατά του χαρτιά.

  20. ΌΜΟΡΦΗ Ή ΟΜΟΡΦΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΑΡΘΡΟ”
    ΝΑ ΣΟΘ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΡΘΡΟ” ΣΟΥ, ΩΡΑΙΑ Η ΕΈΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ? ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ; ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
    αν …. ΑΝ ήξερες για ΠΟΙΟΝ μιλάμε, θα ντρεπόσουν να τον κοιτάξεις ΟΧΙ να γράψεις τέτοια “αρθρα” αλλά μάλλον είσαι πιτσιρίκι και δε γνωρίζεις ποιός είναι ο ΚΥΡΙΟΣ.

  21. Επανέρχομαι ξανά διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας αυτό το άρθρο που γράψατε και βλέποντας παράλληλα και τα τελευταια βιντεάκια με την εκπομπή του star και ότι άλλο υπάρχει αυτές τις μέρες στο ίντερνετ. Αναφέρετε κάπου “ο Αντώνης Βαρδής βγάζει στη φόρα όλα τα κόμπλεξ του και επιτίθεται και πάλι…” και “Προσκολλημένος στο παρελθόν του, ο Αντώνης Βαρδής ψάχνει παντού εχθρούς και επιτίθεται…” και αναρωτιέμαι κάθισε ποτέ κανένας δημοσιογράφος απο τη νέα γενιά να πάρει μια σωστή συνέντευξη? Θα σας απαντήσω εγώ, ρωτάτε μόνο τα της προσωπικής ζωής του κ. Βαρδή και γενικότερα ερωτήσεις αδιάκριτες και χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Για εμάς που αγαπάμε την καλή ελληνική μουσική μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να μάθουμε πότε θα βγούν νέα τραγούδια και αν θα κάνει κάποια συναυλία… φτάνει αυτή η κακεντρέχεια που έχετε και επιτελους δώστε στο κοινό αυτό που θέλει να ακούσει! Σωστές εκπομπές με σεβασμό και πάνω απο όλα σε εμάς που σας παρακολουθούμε!!! Ελπίζω να σταματήσετε αυτή την χαιρέκακη και επαίσχυντη συμπεριφορά σας!

  22. χαιρομαι που βλεπω τοσο θετικα σχολια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αντωνη Βαρδη….τυχαιο που δεν λεει κανεις για τον άλλον???? δεν νομιζω!

  23. ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ να ντρέπεστε λίγο εσείς που “αποκαλείστε” δημοσιογράφοι………….Δημοσιογράφοι είστε εσείς ή “κατίνες της γειτονιάς”…..;;;;;;;;;; Απ’ όλ’ αυτά που σας είπε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μόνο αυτό είχατε να κρατήσετε;;;;;;;;; Εμ βέβαια…..πώς θα έχετε τηλεθέαση (μην αναφερθώ και στην τηλεόραση του σήμερα δηλαδή)..Όσο για το “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” που ανέφερα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΔΕΝ αναφέρομαι στον “δάσκαλό σας” (στο κατινιό ), που θέλετε να επαναφέρεται στις οθόνες………αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η λέξη αυτή αρμόζει ΜΟΝΟ στον ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ !!!!!!!!!!! Και ειλικρινά λυπάμαι που κάποιοι σαν κι εσας έχετε το θράσος να μιλάτε γι’ αυτόν και να κρίνετε αρνητικά με τόση ευκολία……ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ………….ΝΤΡΟΠΗ σας , αυτό έχω να πω μόνο……Ασχολείστε με τον “κ.” Μικρούτσικο και τον έχετε κάνει Θεό και δείχνετε στις οθόνες ό,τι σας βολεύει για να τον “ανεβάσετε” και να θίξετε τον ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΗ !!!!!!!!! Ακούστε λοιπόν “κατίνες” και δημοσιογράφοι της συμφοράς ότι εμείς σαν τηλεθεατές … ακροατές κι ό,τι άλλο ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!!! Ο κόσμος ο περισσότερος ξέρει ποιος είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ και άλλωστε το απέδειξε τόσα χρόνια……αντίθετα με τον ΆΛΛΟΝ που απέδειξε επίσης τόσα χρόνια στην τηλεόραση ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!! Αν θέλει ν’ αυοαποκαλείται “ξερόλας”…..στο σπίτι του μόνο……..δόξα το Θεό έχουμε ΚΑΙ ματάκια να βλέπουμε………ΚΑΙ αυτάκια κι ακούμε………….ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΠΙΑ!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑ………ΜΗΝ παιδεύεστε……..καλά ηρεμήσαμε………ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ είναι ένας και μοναδικός……..και μακάρι να είχατε λίγη απ’ την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!! Ο κόσμος τον αγαπάει και ξέρει να ξεχωρίζει ποιος πραγματικά αξίζει……..Αν σας ενοχλεί η αλήθεια……..που προφανώς αυτό φαίνεται……….ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ!!!! Πονάει……..η ειλικρίνια και η αλήθεια…….είναι λέξεις που εσείς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!!!!!!!!! Περαστικά σας……..

  24. ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ??? ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ….ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΝΜΙΑ ΣΑΣ…ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ…ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΟΤΕΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ…ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΜΕΝΑ 23000 ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

  25. Gia na katalavoun oloi to ithos tou Kou Vardi, akoma kai meta apo ola ayta pou tou exei kanei o Mikroutsikos ( oute kata dianoia kyrios Mikroutsikos) milaei gia ayton me oso pio kosmies ekfraseis mporei! Kai liga tou eipe tou Mikroutsikou!! Kai stin teliki de mporei kapoios na exei ayti ti gnomi gia kapoion pou ton exei vlapsei kai ton exei zimiosei anepanorthota; alloste eimai sigouros oti o kyrios Vardis eipe ayta pou polloi alloi tha ithelan na poun gia ton Mikroutsiko!!! Osi laspi ki an prospathisoun na riksoun ston Antoni mas, exei tous pantes ( tous noimones esto kai oxi tous ypokinoumenous apo symferonta-intriges) sto meros tou!! Giati mia zoi porevetai me ithos kao aksies kai ayta exoume mathei ki emeis na epivravevoume!! Na eisai panta kala Antoni!!!

  26. Αγαπητέ κύριε-α συντάξα-σα του άρθρου πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ με όλα αυτά που διαβάζω. Αναρωτιέμαι αν έχεις βγάλει κι εσύ όλη σου τη κακία για το κ. Βαρδή. Μάλλον είσαι κι εσύ απο την ομάδα ανθρώπων που δεν σου αρέσει η αλήθεια και ζείς μάλλον στον ουτοπικό και κουτσομπολίστικο κόσμο των μεσημεριανών. Σε πείραξαν τόσο οι αλήθειες που άκουσες ή απλά έχεις επιλεκτική μνήμη? Ψάξε και βρές πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κυρίου που εσύ τώρα με πολύ πάθος υπερασπίζεσαι και θα καταλάβεις ότι ο Αντώνης Βαρδής ακόμα και τώρα πολύ ευγενικά τον αντιμετωπίζει. Θέλεις να θυμηθούμε την έπαρσή του και την αγένεια που έδειχνε τότε προς όλη τη κριτική επιτροπή? Λυπάμαι πολύ για αυτά που έγραψες, γιατί μάλλον είσαι άσχετος-η ή πολύ μικρός-ή για να μην γνωρίζεις τον Αντώνη βαρδή και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο! Καλό θα ήταν αυτή τη στιγμή να αποσύρεις αυτό το άρθρο και να σεβαστείς το όνομα και το έργο του κ. Βαρδή!

  27. Eisaste APARADEKTOI!!!!!!!!!! me auto to arthro apodikniete oti eisaste kapio filaraki tou Mirkoitsokou apo tin stigmi pou den seveste ton A.Vardi!!!!mono o Mikroutsikos milage me tetio THRASOS k TRAMPOUKISMOUS!!! NTROPI SAS!!!! o A.Vardis einai pera apo MONADIKOS kallitexnis einai k MONADIKOS ANTHROPOS pou ton AGAPAEI polis kosmos giati poli apla EKTIMAEI tous KALOUS ANTHROPOUS!!!!pou spanizoun stis meres mas..

  28. Τα σχόλια σας είναι μια ψευτιά, έχω μπροστά μου την επιστολή του Αντώνη Βαρδή & δεν έχει καμία σχέση η επιστολή με τα σχόλια σας. Προσπαθείτε να κερδίσετε πελάτες αλλά με τις ψευτιές δεν θα φτάσετε ποτέ τον στόχο σας.
    Καλή σας συνέχεια στην παραπληροφόρηση

  29. geia soy Vardi, na mas ziseis!
    eisai o enas, den eidame kai allon na ta leei eksw apo ta dontia sti vromo tv…!
    apedikses gia alli mia fora oti ektos apo fwnara, sunthetara kai PSIXARA eisai kai o MONOS ALITHINOS!
    MPRAV KALE MOY! NA AGIASEI TO STOMA SOU…
    KAI AN POTE DEIS KANENA DIMOSIOGRAFO…. AN POTEEE…
    TOTE MILA…
    GIATI EMEIS MONO SKOUPIDIA VLEPOUME

  30. Μια χαρά τα λέει ο Αντώνης Βαρδής!!! Μπράβο του!!! Ούτε χαιρέκακος είναι ούτε κομπλεξικός. Απλά λέει την αλήθεια και αυτό ενοχλεί… Ο Μικρούτσικος βρήκε τον μάστορά του και πλήρωσε όλα τα μεγάλα λάθη του. Εκμεταλευόταν τους άλλους τόσα χρόνια. Όλα εδώ πληρώνονται…

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines