Λιάγκας: “Θα ζητήσω διαζύγιο από τη Σκορδά”

Ο Λιάγκας θα ζητήσει διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά. Το είπε ο ίδιος εκνευρισμένος στον Real fm. Γιατί νευρίασε ο Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά;

Κάποιος ακροατής έγραψε στον Γιώργο Λιάγκα ένα SMS που τον έκανε «πύραυλο».

«Αναρωτιέμαι τι σου βρήκε η Φαίη», έγραψε στον Γιώργο Λιάγκα ένα SMS από ακροατή χωρίς όνομα.

Ακολούθησε το ξέσπασμα Λιάγκα: «Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ κάθε πρωί που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Αφού σκοπεύω να της ζητήσω και διαζύγιο γιατί δεν της αξίζω»!

Ο Λιάγκας ηρέμησε μετά από λίγο λέγοντας ότι «Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να στέλνει μήνυμα -ανώνυμο μάλιστα- και να μην καταλαβαίνει ότι για να φθάνει στο σημείο μία κοπέλα να παντρευτεί έναν άνθρωπο πρέπει να του έχει βρει κάποια πράγματα…» Σιγά ρε Λιάγκα, χαλάρωσε και λίγο. Άλλωστε, «όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται».

Πάντως, και στο Πρωινό mou, o Λιάγκας έχει πει οτι μπορεί να χωρίσει με τη Σκορδά. «Εμείς έχουμε κάνει πράγματα και μόνοι μας και ο κόσμος που μας έχει δει και μόνους μας ξέρει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και πάλι σε κάτι τέτοιο. Έχουμε σκοπό να χωρίσουμε τηλεοπτικά. Δεν θέλουμε να το κάνουμε μόνιμα αυτό», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά γελώντας συμπλήρωσε: «Εγώ δηλαδή δεν θέλω».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.