Ναταλία Λιονάκη: από το μοναστήρι στην τηλεόραση

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη άφησε το μοναστήρι και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση, όμορφη και ανανεωμένη. Τι θα κάνει η Ναταλία Λιονάκη στην τηλεόραση;

Η όμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη είχε σοκάρει πριν δυο χρόνια με την απόφαση της να αφήσει τα εγκόσμια και να κλειστεί σε μοναστήρι. Πολλά είχαν ακουστεί τότε για σκάνδαλα sex του μοναχού της Ναταλίας Λιονάκη, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Η Ναταλία Λιονάκη πέταξε τα μαύρα ρούχα της καλογερικής και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει σε δύο σειρές από τον Ιανουάριο του 2012.

Η μία από τις σειρές της Ναταλίας Λιονάκη θα είναι καθημερινή, και η άλλη εβδομαδιαία. Η όμορφη Ναταλία μίλησε με άνθρωπο της παραγωγής και κλίνει προς στο καθημερινό προκειμένου να μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα με συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχει απαντήσει ακόμα.

«Η υποκριτική δεν έπαψε ποτέ να την ενδιαφέρει, όχι όμως και ο κόσμος της σόουμπζ. Με όλο αυτό το σύστημα δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση. Όχι επειδή έχει κάτι εναντίον του, αλλά πολύ απλά γιατί δεν την εκφράζει και πλέον έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τη θεωρία της για τη ζωή», είπε άνθρωπος κοντά στη Ναταλία Λιονάκη.

«Απαλλαγμένη από τους δαίμονες του παρελθόντος, ξαναβρήκε τον εαυτό της. Δίπλα στο φύλακα-άγγελό της, τη μητέρα της Τζένη, και φυσικά τον Θεό. Η Ναταλία Λιονάκη μπορεί να έφυγε από το μοναστήρι, αλλά η σχέση της με το θείο την έχει αλλάξει ριζικά» είπε το ίδιο πρόσωπο.

Η Ναταλία είναι πολύ προσεκτική στην επιλογή του επόμενου βήματος της, καθώς δεν θέλει να προκαλεί και να έρχεται σε αντίθεση με τη σχέση της με την εκκλησία.

Η εμφάνιση της σήμερα έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τις φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη ως μοναχή που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.