Δύο νεκροί αστυνομικοί ΔΙΑΣ, τρομοκρατία, Ρέντη [video]

Νεκρός σε επίθεση με Καλάσνικοφ από αγνώστους κακοποιούς έπεσε αστυνομικός της ΔΙΑΣ. Δείτε βίντεο από την περιοχή του Κηφισού στο Ρέντη, όπου έγινε η αιματηρή καταδίωξη.

Δυστυχώς και δεύτερος αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ δύο ακόμα είναι τραυματίες. Τα όπλα των κακοποιών ήταν Καλάσνικοφ που θεωρούνται από τα πιο αποτελεσματικά σε ανθρώπινους στόχους

Νεκροί δύο αστυνομικοί, δυο τραυματίες. Οι αστυνομικοί υπέκυψαν στα τραύματά από σφαίρες που είχαν δεχθεί σε φονική συμπλοκή στην περιοχή του Ρέντη.

Ομάδες ΔΙΑΣ επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα κλεμμένο Volvo γκρι χρώματος, με τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι είχαν ληστέψει νωρίτερα ένα περίπτερο στο Μενίδι. Ωστόσο, οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να γνώριζαν πως οι δράστες είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ γι αυτό το λόγο το σήμα για έλεγχο έγινε στο Ρέντη.

Το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να το καταδιώξουν. Στην οδό Μακρυγιάννη οι τρεις επιβαίνοντες του τζιπ έβγαλαν τα καλάσνικοφ και άνοιξαν πυρ κατά των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, τραυματίζοντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις αστυνομικούς, τον έναν στο κεφάλι.

Δείτε βίντεο με τις εξελίξεις για τους νεκρούς αστυνομικούς στο Ρέντη:

Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμένο πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης μαζί με τον οπλισμό των δραστών.

Η αστυνομία εξετάζει τις σχέσεις των ληστών με τρομοκρατία, αλλά και με γνωστό κακοποιό που ήταν σε παρακολούθηση τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε την καρέ-καρέ τη συγκλονιστική περιγραφή της τρομοκρατικής επίθεσης στην ομάδα ΔΙΑΣ στο Ρέντη την πρόβλεψη της Corriere della Sera οτι έρχεται μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.