Ποιος υφυπουργός τσακώθηκε με τέσσερις οδηγούς του

Ποιος γνωστός υφυπουργός-στενός συνεργάτης του Παπανδρέου τσακώθηκε και με τους τέσσερις οδηγούς που του διέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών; Γιατί τα «πήρε» ο ευέξαπτος υφυπουργός;

Και με τους τέσσερις οδηγούς που του διέθεσε διαδοχικά το υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να τσακώθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιάννης Πανάρετος ήρθε σε διένεξη με όλους όσους τους ανατέθηκαν τα συγκεκριμένα καθήκοντα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί η φήμη μεταξύ των οδηγών ότι «τσακώνεται με τα έντερά του» και κανείς να μην θέλει να είναι ο οδηγός του. Αρχικά μάλιστα ο κ. Πανάρετος αναγκάστηκε να πληρώνει ταξί για τις μετακινήσεις του…

Η εφημερίδα αναφέρει ότι για το ίδιο ζήτημα «διεξήχθη τρομερός καβγάς ανάμεσα στον προσωπάρχη και στον υφυπουργό Παιδείας, από τον οποίο ο κ. Πανάρετος ζήτησε τα ρέστα για την “ανταρσία” των οδηγών».

Η «λύση» τελικά βρέθηκε στο να ασκεί καθήκοντα σοφέρ ο… εκπαιδευτικός που υπηρετεί αποσπασμένος στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας.

Από το γραφείο του κ. Πανάρετου διαψεύδεται ότι συνέβησαν τα παραπάνω και ότι έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον των οδηγών. Όπως υποστηρίζουν, παρουσιάσθηκε απλώς «προσωρινή έλλειψη οδηγών» για διαφορετικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το αυτοκίνητο στον συνεργάτη του υφυπουργού εκπαιδευτικό.

Ο Γιάννης Πανάρετος παραδέχεται όμως ότι ένας οδηγός ζήτησε μόνος του να μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία και ότι για τον τελευταίο στη σειρά ζητήθηκε αντικατάσταση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.