“Υπουργός ΝΔ έχει καταθέσεις 180 εκ. ευρώ στην Ελβετία”

Ανησυχία στη ΝΔ με την πληροφορία οτι γνωστός πρώην υπουργός της έχει καταθέσεις 180 εκατομμύρια ευρώ σε ελβετική τράπεζα. Πώς αντιδρά ο Σαμαράς;

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 180 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό πρώην γαλάζιου υπουργού σε ελβετική τράπεζα. Ο υπουργός δεν δήλωνε αυτές τις καταθέσεις στο πόθεν έσχες του.

Το ΠΑΣΟΚ έχει στη διάθεσή του τον «οικογενειακό» λογαριασμό του πρώην υπουργού της ΝΔ και το διέρρευσε στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Έτσι εξηγείται και το χαμήλωμα των αντιπολιτευτικών τόνων της ΝΔ τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον συγκεκριμένο λογαριασμό γνωρίζει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος τον εκμεταλλεύεται για να πετάει μπηχτές στη ΝΔ όποτε το επιθυμεί.

Βέβαιο πρέπει να θεωρείται οτι αν πάμε σε πρόωρες εκλογές το Μάιο, το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει στη φόρα τον εν λόγω λογαριασμό και τότε ο πρώην υπουργός θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

5 Σχόλια

  1. Ολη η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΞ’ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ Λ Ε Υ Τ Α ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. Τι να σκευτοντε,αρ-
    αγε ολη οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΦΤΩΧΗ ΣΑΝ ΚΙ’ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Ο
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

  2. Δεν εχω λογο να βρισω ουτε να αναλλωσω φαια ουσια για τους, κλεφτες,
    απατεωνες, Βουλευτες μας που ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ κι’αυτοι τα ΠΙΑ-
    ΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-
    ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΒΑΝΟΣ και καποιοι που …σαν δωρακια για τις εκλογικες τους αναγγες (ΠΑΧΤΑΣ και ΣΙΑ) κανανε τεραστιες περιουσιες. Γι’αυτους τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΙΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙς ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣΚΟΥΜΕ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ !!!ΛΑΘΗ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΝΩΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ.ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

  3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΝΗΤΟΥΣ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ… ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ…ΤΡΙΤΟΥΣ….Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙΣ.. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 11 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΣΕ ΣΥΝ 60… ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ CARGO TANK KAI NA MHN EXEI OYTE ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ… ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 20 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ.. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟ – ΜΑΟ…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ… ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΥΜΑ….ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ…. 20000 ΕΥΡΩ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ…ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ….ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑ…

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ)ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines