Ανδρέας Μαρνέζος: θάνατος-μυστήριο, κηδεία

Αίσθηση έκανε ο ξαφνικός θάνατος-μυστήριο του “βασιλιά των τατουάζ” Ανδρέα Μαρνέζου με την κηδεία του να γράφει το τραγικό τέλος στην ιστορία.

Την Τρίτη του Πάσχα στο νεκροταφείο του Ζωγράφου έγινε η κηδεία του βασιλιά των τατουάζ Ανδρέα Μαρνέζου.

Ήταν το τελευταίο χειροκρότημα για τον Λεκτικό Επεξεργαστή, Ανδρέα Μαρνέζο. Τον ράπερ, τον αθλητή, τον πρωτοπόρο στον χώρο του τατουάζ. Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι φίλοι του, που βρίσκονταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν. Ανάμεσά τους ο Κώστας Βουρλιώτης, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου

«Ο Ανδρέας ήταν μαχητής και καλό παιδί» είπε ο Γιάννης Αιβάζης.

Ο Ανδρέας Μαρνέζος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών, αφήνοντας πίσω δύο ανήλικα παιδιά. Το άψυχο σώμα του βρήκε η σύζυγός του τη Μεγάλη Παρασκευή, στο σπίτι τους στην περιοχή Πεντάγωνο, και υπέστη ισχυρό σοκ.

Τα αίτια θανάτου του Ανδρέα Μαρνέζου δεν έγιναν ακόμη γνωστά, καθότι δεν βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Πριν από χρόνια ο Ανδρέας Μαρνέζος έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Τον άνθρωπο που με την τέχνη του τατουάζ στόλιζε τα κορμιά πολλών επωνύμων βρήκε νεκρό στο γραφείο του η σύζυγός του, η οποία είχε ανησυχήσει για την πολύωρη απουσία του. Μπαίνοντας στο εργαστήριο, η σύντροφός του Λώρα τον αντίκρισε γερμένο στην καρέκλα, χωρίς αισθήσεις.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της σόου μπιζ, καθώς μεγάλα ονόματα, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Νίνο, ο Γιάννης Αϊβάζης, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας εμπιστεύτηκαν τα σταθερά του χέρια και το μεράκι του για να στιγματίσουν ανεξίτηλα το κορμί τους.

Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα και η ραπ μουσική ήταν μια άλλη μεγάλη αγάπη του.

Ήταν όμως και αθλητής, καθώς είχε πάρει μέρος σε δεκάδες αγώνες ελεύθερης πάλης και είχε στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.