Κρυφός έρωτας στο σπίτι του Greek Idol

Σπάσαν καρδούλες στο χθεσινό Greek Idol, καθώς υποψήφιος για αποχώρηση βρέθηκε ο ανιψιός του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργος Ξυλούρης. Τι ακούγεται για το νεαρό που έχει κλέψει καρδιές;

Υποψήφιος για αποχώρηση στο Greek Idol βρέθηκε ο Γιώργος Ξυλούρης, του οποίου τρίτος θείος είναι ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διαδικασία αποχώρησης, μαζί με την οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη αγωνιούσε και κάποια συμπαίκτριά του περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές φέρονται να ήρθαν κοντά από τα δοκιμαστικά του πρώτου live και από τότε είναι συνέχεια μαζί στο σπίτι του Greek Idol.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποιες αντιπάθειες για το εν λόγω ειδύλλιο, καθώς κάποιοι συμπαίχτες ζηλεύουν την τύχη των δύο νέων. Καποιοι μάλιστα ολοφάνερα εκφράζονταν κατά του Γιώργου Ξυλούρη την ώρα του show για το ποιός έπρεπε να αποχωρήσει χθες.

Το ζευγάρι για την ώρα δεν προκαλεί τους συμπαίκτες του, απλά περνούν παραπάνω ώρα στις πρόβες μαζί. Οι δύο όμορφοι νέοι έχουν πολλά κοινά και συχνά απομονώνονται στη βεράντα τα απογεύματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.