Μαρία Κορινθίου: τι είπε για χωρισμό με Αϊβάζη

Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, απάντησε η Μαρία Κορινθίου. Τι είπε η Κορινθίου για τα προβλήματα στο γάμο της με τον Αϊβάζη;

«Και να το διαψεύσω, και πάλι θα συνεχίσει να βγαίνει! Είναι αστείο! Δύο μήνες λέω ότι δεν ισχύει και συνεχίζουν!» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

«Στην αρχή το πήρα στο χαβαλέ. Κι ο Γιάννης έλεγε ‘άστους να λένε ό,τι θέλουν. Δεν μας νοιάζει’. Όταν μετά άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο και να γίνεται πιο έντονο, αισθανόμουν την αρνητική ενέργεια κι αυτό με εκνεύριζε ακόμα περισσότερο. Όμως όταν έχεις ένα παιδί, πως θα του το περάσεις όταν κάτι δεν ισχύει και είναι έξω στο σχολείο και ακούει; (…) Είμαι ευτυχισμένη, αφοσιωμένη και απόλυτα ολοκληρωμένη αυτή τη στιγμή με την οικογένειά μου, αλλά είναι πολύ φυσιολογικό να έχω και τις στιγμές μου».

Όσο για το αν θα κινηθεί νομικά για να προστατεύσει τον εαυτό της από αυτά τα δημοσιεύματα, η Μαρία Κορινθίου απαντάει: «Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά αν παρατραβήξει σε σημείο που θεωρώ ότι απειλεί την οικογενειακή μου γαλήνη, τότε ναι. Πάντως τονίζω: Δεν χωρίζω! Δεν υπήρξε ποτε λόγος να χωρίσω!»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.