Π*ύτσος Λαζόπουλου, στήθος Ρώπα και ΕΣΡ [video]

Γυρεύοντας για το ΕΣΡ πάει ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την τελευταία του εκπομπή, καθώς αναφέρθηκε σε “π*υτσους”, “κ*λους” και “πουτ@νες” πριν τις 11 το βράδυ. Δείτε βίντεο με τα επίμαχα αποσπάσματα του Λαζόπουλου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι είχε καλεσμένη τη Χρύσα Ρώπα και στο σκετσάκι τους σατιρίσαν την καθημερινότητα ενός ζευγαριού.

Στην αρχή η Χρύσα Ρώπα εμφανίστηκε με μια κόκκινη ρόμπα που σιγά σιγά άρχισε να βγάζει. Μετά το στριπτίζ, η ηθοποιός έμεινε με το εσώρουχο-νυχτικό της, που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της, αλλά και το πλούσιο ντεκολτέ της.

Χρύσα Ρώπα και Λάκης Λαζοπουλος άρχισαν να συζητούν για το σεξ και γρήγορα έπεσαν λέξεις απαγορευμένες στον αέρα, όπως “πουτ@νες”, “π*ύτσοι” κτλ.

“Μετά τον π*ούτσο πιάνω το πιρούνι” φώναξε ο Λαζόπουλος και το ΕΣΡ έπιασε το σημειωματάριο. Η κουβέντα έκλεισε με μια γερή δόση… κλανιών.

Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα απο το διάλογο Λάκη Λαζόπουλου-Χρύσας Ρώπα στο Αλ Τσαντίρι:

Τα παραπάνω έγιναν στις 10:45 το βράδυ και πηγές από το ΕΣΡ εμφανίζονται ενοχλημένες. Έλεος πια με τη σοβαροφάνεια, λες και δεν έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.