Γιατί έκλεισε το θρυλικό Rock ‘n’ Roll στο Κολωνάκι

Παρελθόν απότελεί το το θρυλικό μπαρ του Κολωνακίου, Rock ‘n’ Roll στη Λουκιανού. Γιατί έκλεισε το Rock στο Κολωνάκι; Δείτε βίντεο από την τελευταία βραδιά.

Έκλεισε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας, το θρυλικό Rock n’ Roll της οδού Λουκιανού στο Κολωνάκι.

Το Rock ‘Ν’ Roll άνοιξε τις πόρτες του στις 11 Δεκεμβρίου του 1987, από τους Γιώργο και Αντρέα Πιτσιλή και τον Ισίδωρο Οδυσσέως και είχε την τύχη να διαδεχθεί το πρώτο αμερικάνικο bar στην Αθήνα, το Stage Coach, το οποίο λειτούργησε με τεράστια επιτυχία από το 1972 μέχρι το 1985.

Το Rock έπαιζε μουσική βασισμένη στο rock, με ανοιχτό μυαλό σε ό,τι ποιοτικό και καινούργιο από άλλους χώρους. Κουζίνα στη βάση της αμερικάνικη αλλά με μεσογειακές πινελιές, που προστέθηκαν από τους chef, όπως ο Χριστόφορος Πέσκιας και ο διάδοχός του Άρης Καλλιπολίτης.

Το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου, 2011, το θρυλικό Rock n Roll έκλεισε σβήνοντας για τελευταία φορά τα φώτα και αποχαιρετώντας τους πολλούς πιστούς του.

Οι φανς του Rock ανεβάσαν στο YouTube ένα βίντεο από την τελευταία βραδιά του μπαρ. Στα σχόλια έγραψαν: “Ένα κομμάτι της ζωής μας τα τελευταία 24 χρόνια έγινε από την Κυριακή 3/4/2011 γλυκιά ανάμνηση. Το τελευταίο βράδυ το πρόγραμμα έκλεισε με το I Love Rock’n’Roll και η ατμόσφαιρα έχει μια διαφορετική ένταση! Φωτογραφίες, βίντεο για τις τελευταίες εικόνες στις οποίες κυριαρχούν τα παιδιά που δούλευαν στο μαγαζί (κάποια καινούργια και κάποια που δεν είναι πια παιδιά) να κλαίνε. Το ίδιο και πολλοί θαμώνες…” Δείτε το βίντεο:

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα του Rock, οι θαμώνες άρχισαν να τραγουδούν συγκινημένοι: “Δε θα κλείσεις ποτέ”. Δείτε το βίντεο (στο 0:40):

Το κλείσιμο του Rock h Roll ανακοινώθηκε στο facebook από την event officer του bar, Μαρίνα Ρίγα:

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Μετά από 24 χρόνια το Rock’n’Roll ολοκληρώνει τον κύκλο του αυτό το Σαββατοκύριακο. Το μέρος που συναντηθήκαμε, φλερτάραμε, γιορτάσαμε, αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε θα ειναι μια γλυκειά ανάμνηση από την Δευτέρα 4/4/2011. Ελάτε να πιούμε ένα τελευταίο σφηνάκι στο μέρος που δονήθηκε απ’την ενέργειά μας… Το team του Rock

Για την ιστορία, το παραπάνω μήνυμα αναρτήθηκε στο group του Rock n Roll στις 8:02 μ.μ. την Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011. Η οικονομική κρίση χτύπησε και το Κολωνάκι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.