Τσαπανίδου: “Έμεινα χήρα, ενώ ήμουν έγκυος” [video]

Αίσθηση έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στο Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου όταν αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της σκοτώθηκε ενώ αυτή ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά του. Τι ακριβώς συνέβη;

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση την εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου.

Πιο όμορφη από ποτέ και φανερά αδυνατισμένη, η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε οτι το βαφτιστικό της όνομα είναι “Παρθένα” και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της, τα παιδιά και το γάμο της που τελείωσε πρόωρα με έναν θάνατο.

Η όμορφη δημοσιογράφος αναφέρθηκε επίσης στην πολύχρονη σχέση της με το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη που τελείωσε άδοξα. “Έκανε τον κύκλο της”, είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε πάντως οτι δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει σχέση με μικρότερο της, αρκεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Το πιο συγκλονιστικό όμως απόσπασμα ήταν η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για το χαμό του άντρας σε ατύχημα, ενώ αυτή ήταν έγκυος. Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου έχασε το σύζυγο της μια βδομάδα αφού είχε κάνει τον πρώτο υπέρηχο στην εγκυμοσύνη των δίδυμων παιδιών της.

Δείτε στο βίντεο πώς αντέδρασε η Πόπη Τσαπανίδου στον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της:

Πάντως, κατά κοινή ομολογία, η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Και τις πιο ελκυστικές MILF, όπως λένε πολλοί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.