Ελλάδα 4η στον τελικό; Το ‘θελε το ζεϊμπέκικο της η Eurovision!

Στην 4η θέση φέρνουν τα τελευταία προγνωστικά του Google την Ελλάδα στη Eurovision 2011. Δείτε βίντεο με την ατάκα της φετινής Eurovision.

Σύμφωνα με μία εφαρμογή του Google, οι νικητές της Eurovision 2011 θα είναι άλλοι απ΄αυτούς που μέχρι στιγμής δίνουν τα στοιχήματα.

Η Ελλάδα πριν τον ημιτελικό ήταν 18η θέση, αλλά μετά την καταπληκτική εμφάνιση του Λούκα, σκαρφάλωσε στην 4η θέση, κάτι το οποίο αποτελεί και τη μεγάλη έκπληξη.

Όσο για το νικητή της Eurovision 2011, η ψηφοφορία της Google προβλέπει ότι θα είναι η Λένα της Γερμανίας και φέτος. Η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, που όπως όλα δείχνουν, θα κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση. Στην 2η θέση έρχεται η Ιρλανδία, στην 3η η Ρωσία και στην 5η ένα άλλο μεγάλο φαβορί, το Αζερμπαϊτζάν.

Να σημειώσουμε ότι το Google, πέφτει μέσα στις προβλέψεις του τα τελευταία δυο χρόνια. Πέρυσι, όχι μόνο είχε μαντέψει ότι η Λένα θα πάρει την πρώτη θέση, αλλά είχε προβλέψει με ακρίβεια και την 8η θέση του Γιώργου Αλκαίου. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε αν η Google έπεσε μέσα στις προβλέψεις της ή όχι.

Την ίδια ώρα, μόδα τείνει να γίνει η ατάκα της Μαρίας Κοζάκου στην περιγραφή του ελληνικού τραγουδιού στον ημιτελικό της Eurovision 2011: “Το ‘θελε το ζεϊμπέκικο της η Eurovision!”

Δείτε βίντεο με την ατάκα «Το ‘θελε το ζεϊμπέκικο της η Eurovision»:

Μετά τον ημιτελικό της Τρίτης, οι Έλληνες της ομογένειας έχουν συσπειρωθεί γύρω από το ζεϊμπέκικο της Ελλάδας, που ακούγεται για πρώτη φορά στη σκηνή του μουσικού αυτού διαγωνισμού.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Eurovision online στο www.eurovision.tv.

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Γιατί είπαμε… το ‘θελε το ζεϊμπέκικο της η Eurovision!

Διαβάστε τα τελευταία προγνωστικά-στοιχήματα για Ελλάδα στη Eurovision 2011 και δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.