Φωτογραφία σοκ του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν;

Σοκ προκάλεσε η φερόμενη ως φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν. Δείτε τη φωτογραφία. Προσοχή, το θέαμα είναι “σκληρό”.

Με αστραπιαία ταχύτητα έκανε τον γύρο του κόσμου φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν χωρίς να είχε επιβεβαιωθεί ότι είναι γνήσια. Προσοχή γιατί το θέαμα είναι σοκαριστικό.

Η φωτογραφία του φερόμενου ως νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν προβλήθηκε από πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα (κλικ δεξιά για μεγέθυνση).

“Η φωτογραφία του πτώματος του Οσάμα Μπιν Λάντεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Δεν έχει πιστοποιηθεί η αυθεντικότητά της”, δήλωσε ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου Geo TV, του μεγαλύτερου πακιστανικού ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πρόσωπο του Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι απολύτως αναγνωρίσιμο. Στις φωτογραφίες φαίνονται κοντά μαλλιά, τραύμα στο αριστερό μάτι και στο μέτωπο. Τα μάγουλα καλύπτονται από πυκνή γενειάδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα που μετέδωσαν τη φωτογραφία του “νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν” παραδέχθηκαν πως πρόκειται για πλαστή φωτογραφία και την απέσυραν.

Διαβάστε πώς οι Αμερικάνοι σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και δείτε βίντεο από την φλεγόμενη έπαυλη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.