Σοκ: Ακροδεξιοί έσφαξαν Πακιστανό στην Αθήνα; Συναγερμός

Πόλεμος στην Αθήνα, καθώς ακροδεξιοί έσφαξαν με μαχαίρι 30χρονο Πακιστανό στα Κάτω Πατήσια. Τι ακριβώς συνέβη;

Έλληνες -πιθανόν ακροδεξιοί-, έσφαξαν με μαχαίρι, στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, υπήκοο Πακιστάν, προφανώς ως αντίποινα για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στην Γ’ Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το planet-greece.

Η δολοφονία του Πακιστανού από φερόμενους ως ακροδεξιούς συνέβη περίπου στις 00:30 το πρωί, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Κωνσταντινίδου, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες, φορώντας μαύρες μπλούζες-φούτερ με κουκούλες (τις οποίες φορούσαν στα κεφάλια τους) επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα κι αφού κάτι του είπαν φωναχτά, αμέσως μετά του κάρφωσαν τουλάχιστον μία φορά το μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σωριαστεί αιμόφυρτος. Οι δολοφόνοι έσφαξαν τον Πακιστανό πάνω στο καπό αυτοκινήτου, το οποίο μάλιστα έχει κάνει βαθούλωμα από τη βιαιότητα της δολοφονικής πράξης.

Λίγο μετά τη δολοφονία του Πακιστανού, στην περιοχή βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο 30χρονος μικροκαμωμένος άνδρας κείτοταν νεκρός και οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο σε ακτίνα 50 μέτρων, μέχρι να σπεύσει ο ιατροδικαστής. Ο ιατροδικαστής εξέτασε το νεκρό για να διαπιστώσει τις συνθήκες και τα αίτια της δολοφονίας.

Τουλάχιστον δύο αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι οι δύο δράστες σίγουρα ήταν Έλληνες ακροδεξιοί, ενώ δημοσιεύεται και φωτογραφία από το σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Οι αρχές δεν αποκλείουν ούτε επιβεβαιώνουν οτι οι δράστες είναι Έλληνες, πόσω μάλλον ακροδεξιοί όπως ισχυρίζονται οι αυτόπτες μάρτυρες. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Με αφορμή την άγρια δολοφονία του Πακιστανού στα Κάτω Πατήσια, οι αστυνομικοί τέθηκαν σε κόκκινο συναγερμό και έλαβαν εντολές από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα όσοι είναι σκοπιές ή πεζές περιπολίες.

Μέχρι να επιβεβαιωθούν πλήρως οι αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ότι η δολοφονία είναι έργο ακροδεξιών, οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εξετάζουν ακόμη και το σενάριο προβοκάτσιας.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μια δεύτερη αθώα ψυχή που βάφει τον δρόμο με αίμα λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Μανώλη Καντάρη. Οι ανθρώπινες ζωές δεν μπαίνουν σε ζυγαριά και χωρίς υπερβολή, η κατάσταση στην Αθήνα κρέμεται πια από μια κλωστή.

Διαβάστε την κατάσταση τρόμου που είχαν δημιουργήσει ακροδεξιοί για μετανάστες μετά τη δολοφονία του πατέρα, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.