Τα “ντιβιλίκια” της Νάντιας Μπουλέ στο πρωινό του ΑΝΤ1

Έντονο είναι το παρασκήνιο πίσω από το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1. Τι στάση κρατά η Νάντια Μπουλέ στις διαπραγματεύσεις για την παρουσίαση;

Τις τελευταίες βδομάδες, έντονες είναι οι διεργασίες στον ΑΝΤ1 για το στήσιμο του καλοκαιρινού πρωινού του καναλιού. Σειρά δοκιμαστικών και συσκέψεων χωρίς να έχει προκύψει ακόμα απόφαση. Εντύπωση έκανε όμως η στάση που κρατά η Νάντια Μπουλέ στην όλη υπόθεση.

Πολλά νέα πρόσωπα έκαναν δοκιμαστικά για το πρωινό του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι, το οποίο θα προβάλεται από τις 8 το πρωί ως τις 12.

Από τα δοκιμαστικά της εκπομπής έχουν περάσει πολλά φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Σαράντος και η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, την οποία γνωρίσαμε και μέσα από τη συμμετοχή της στην Εκδίκηση της Ξανθιάς που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας. Δοκιμαστικό έχει κάνει επίσης ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η Νάντια Μπουλέ και ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως προκρίνει τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Νάντια Μπουλέ με τη δεύτερη όμως να είναι διστακτική.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ φέρεται να μην επιθυμεί την αξιοποίηση της στο καλοκαιρινό πρωινό γιατί θεωρεί οτι αυτό θα την “κάψει” τηλεοπτικά. Η ξανθιά παρουσιάστρια φοβάται ότι κάτι τέτοιο ίσως επιδράσει αρνητικά στο ενδεχόμενο να κάνει πρωινό το χειμώνα, όπως ακούγεται, μαζί με τη Μαρία Συνατσάκη και το Χρήστο Φερεντίνο.

Δεν είναι άλλωστε μακριά η περίπτωση της Ράνιας Θρασκιά που δεν έκανε καμία εκπομπή μετα το Elatte πέρσι το καλοκαίρι.

Η στάση πάντως της Νάντιας Μπουλέ έχει προκαλέσει εντύπωση στο κανάλι του Αμαρουσίου…

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τέλος, μια άλλη.. γαλανομάτα παρουσία από τη ΝΕΤ πρόκειται να αναλάβει τον ενημερωτικό ρόλο στο πρωινό του ΑΝΤ1. Το κανάλι έχει προσλάβει μάλιστα πολλούς συμβασιούχους που αποχώρησαν πρόσφατα από τη ΝΕΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.