Σοκ στην Πάτρα: Νεαρή φοιτήτρια αυτοπυρπολήθηκε

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση ότι μία 24χρονη φοιτήτρια αυτοπυρπολήθηκε. Ποιοί οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία;

H νεαρή φοιτήτρια, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κατέβηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και αυτοπυρπολήθηκε ενώ οι γείτονες θορυβήθηκαν ακούγοντας τα ουρλιαχτά πόνου που προέρχονταν από την 24χρονη κοπέλα που καιγόταν ζωντανή.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές αλλά η νεαρή φοιτήτρια εξέπνευσε πριν της παρασχεθεί βοήθεια. Το τραγικό είναι ότι το μισοκαμένο πτώμα της 24χρονης φοιτήτριας παρέμενε σε κοινή θέα επί 2 ώρες στην πυλωτή της πολυκατοικίας της και αυτό γιατί κανένα γραφείο τελετών δεν αναλάμβανε τη μεταφορά του πτώματος και την τελετή της κηδείας.

Ο λόγος είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες τα γραφεία κηδειών της Πάτρας δέχθηκαν έλεγχο από το ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να βρεθούν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων. Yπάλληλοι ενός γραφείου κηδειών έφτασαν στο σημείο αλλά αρνήθηκαν να μεταφέρουν το πτώμα, κάτι που έγινε τελικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.