ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Φυγαδεύουν τον Πεταλωτή στην Αργυρούπολη

Δείτε αποκλειστικό βίντεο με τον Γιώργο Πεταλωτή να φυγαδεύεται από την πίσω πόρτα των ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, ενώ μπροστά ο κόσμος τον γιούχαρε.

Ο Γιώργος Πεταλωτής αποφάσισε να επισκεφτεί τα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης μετά από πρόσκληση του Γιάννη Κωνσταντάτου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη.

Ενώ στην μπροστινή μεριά του ΚΑΠΗ είχαν μαζευτεί 1000 περίπου άτομα που αποδοκίμαζαν τον Γιώργο Πεταλωτή και την πολιτική του μνημονίου, ο υπουργός φυγαδευόταν από την πίσω πόρτα μέσα από αυλές σπιτιών και πηδώντας μάντρες.

Ο αγανακτισμένος κόσμος φώναζε συνθήματα όπως “Φέρτε ελικόπτερο πάνω απ΄το ΚΑΠΗ να πάρει τον μαλ…κα τον Πεταλωτή”, “Κλέφτες Κλέφτες”, “Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω, ΟΥΣΤ”, “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” και “Πέντε πέντε” συνοδεύοντας το με την χαρακτηριστική χειρονομία της ανοιχτής παλάμης.

Κάποια στιγμή, η λιμουζίνα που περίμενε τον Πεταλωτή μπροστά από το ΚΑΠΗ έφυγε και κατευθύνθηκε στον δρόμο πίσω από το κτίριο. To Fimes.gr την ακολούθησε, βρέθηκε στην πίσω πόρτα και κατέγραψε την έξοδο του Πεταλωτή.

Εντυπωσιακό είναι οτι καθώς ο Πεταλωτής έμπαινε στη λιμουζίνα του, κοίταξε τους συγκεντρωμένους που τον αποδοκίμαζαν και με ειρωνικό χαμόγελο τους είπε: “Άντε ρε!!”.

Λίγο πριν τον Πεταλωτή, σαν βρεγμένη γάτα βγήκε από την πίσω πόρτα και ο Γιάννης Κωνσταντάτος τον οποίο γιούχαραν οι παριστάμενοι. Ο Κωνσταντάτος μάλιστα τόλμησε να πει στους αποδοκιμαστές του οτι “εμείς τους είπαμε οτι θα τους στείλουμε φυλακή” με τους παριστάμενους να του απαντούν “Ποτέ δεν θα γίνεις δήμαρχος!”

Δείτε βίντεο με την επεισοδιακή έξοδο Πεταλωτή-Κωνσταντάτου στην Αργυρούπολη:

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δύο παιδιών που απλά περπατούσαν στον δρόμο μπροστά στα ΚΑΠΗ.

Τα κλασσικά ΜΜΕ μετέδωσαν ειδήσεις για “αυγά”, “πέτρες”, “προπηλακισμό”, “κομματική κατεύθυνση” που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.