Ο Γιάννης Καφάτος πίσω από διωγμό Σάσας Σταμάτη;

Ποιος είναι ο Γιάννης Καφάτος και τι ρόλο φέρεται να έπαιξε στην απόλυση της Σάσας Σταμάτη από το Mega; Αίσθηση προκαλούν οι νέες πληροφορίες για το διωγμό της δημοσιογράφου.

Η υπόθεση της εν μία νυκτί απόλυσης της Σάσας Σταμάτη από το πρωινό του Mega έχει αναστατώσει τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Σύμφωνα με άρθρο του enimerosi24, το Mega επέβαλε σιωπητήριο σε όλες τις lifestyle εκπομπές να μην αναφέρουν τον πραγματικό λόγο της αποπομπής της Σάσας Σταμάτη. Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται το όνομα του Γιάννη Καφάτου, αρχισυντάκτη της εκπομπής, ως το πρόσωπο πίσω από αυτή την απολυταρχική ενέργεια.

Οι καταγγελίες είναι σοβαρές γιατί, αν ισχύουν, δεν δείχνουν μόνο την έλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και ψυχραιμίας μερικών, αλλά και την καταστρατήγηση κάθε είδους εργασιακών σχέσεων στο Μεγάλο κανάλι.

Διαβάστε το επίμαχο άρθρο για την απόλυση της Σάσας Σταμάτη:

Σιγήν ιχθύος τήρησαν όλα τα μεσημεριανά όλων των καναλιών για τους πραγματικούς λόγους της απόλυσης της Σάσας Σταμάτη από την πρωινή εκπομπή του Mega. Ο μηχανισμός του καναλιού επέβαλλε με τον τσαμπουκά του στα άλλα κανάλια που φιλοξενούν εκπομπές life style και με τη δύναμη που διαθέτει να μην προβληθεί το βίντεο που αποδεικνύει το λόγο για τον οποίο απελύθη η δημοσιογράφος, ενώ σε μια αλαζονική επίδειξη δύναμης «απαγόρευσε» να κατονομαστεί ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Γιάννης Καφάτος ως το πρόσωπο που προκάλεσε την απόλυση της δημοσιογράφου! Έτσι ποτέ δεν ακούστηκε ότι ένα αστείο του Γιώργου Λιάγκα προς τον αρχισυντάκτη του για «να φορέσει κανά σοβαρό παντελόνι», συνεχίστηκε από την Σάσα Σταμάτη με κανιβαλική διάθεση λέγοντας ότι «Θα είναι σημαιοφόρος στο gay parade» προκάλεσε την εκδικητική – όπως αποδεικνύεται απόλυσή της!

Ανεξάρτητα όμως από το παρασκήνιο της αποπομπής της δημοσιογράφου, η υπόθεση αγγίζει τα όρια του προκλητικού και είναι ενδεικτική της δύναμης των Μέσων απέναντι σε ανυπεράσπιστούς ανθρώπους και καταστάσεις. Η ανάλγητη και άδικη απόλυση της δημοσιογράφου με το πρόσχημα της αθυροστομίας σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης και μάλιστα λίγες μόνο ημέρες πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, επιβεβαιώνει την κατάλυση κάθε έννοιας προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και αξιοκρατίας στον τηλεοπτικό χώρο, ενισχύοντας την πεποίθηση περί ευνοιοκρατίας των κολλητών! Τέλος δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο η σιωπή που επεβλήθη από το μεγάλο κανάλι προς τους υπολοίπους και η δύναμη των μηχανισμών.

Τα πνεύματα για το Mega είναι ήδη οξυμένα τον τελευταίο καιρό και τέτοιες ενέργειες μόνο να επιβαρύνουν το κλίμα μπορούν. Θυμίζουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αγανακτισμένων έξω από το Mega την Τρίτη, 7 Ιουνίου.

Διαβάστε το φερόμενο ως διάλογο της Σάσας Σταμάτη με τον Γιάννη Καφάτο και γιατί η Σάσα Σταμάτη είναι ψυχολογικό ράκος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.