Σίσσυ Χρηστίδου για τσακωμό με Ράνια Θρασκιά

Κάποτε ήταν κολλητές, σήμερα όμως δεν ανταλλάσσουν κουβέντα. Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Ράνια Θρασκιά;

Μυστήριο καλύπτει τη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με την πρώην κολλητή της Ράνια Θρασκιά, ενώ δεν λείπουν οι πληροφορίες για τα αίτια της ψυχρότητας στη σχέση τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε σχετικά σε συνέντευξη της στο DownTown.

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τη σχέση σου με τη Ράνια Θρασκιά. Ήσασταν στενές φίλες στο πρωινό του Mega, ύστερα όμως κάτι συνέβη και οι σχέσεις σας πάγωσαν.

Δεν θα ήθελα να απαντήσω σ’ αυτό. Έχω πει επανειλημμένα ότι δεν έχω μάθει να λύνω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους μέσω δημοσιογράφων – θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν τους αφορά. Κάτι προσωπικό. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η Ράνια είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα, πάρα πολύ και η αγάπη δεν φεύγει, είναι κάτι που κουβαλάς και υπάρχει μέσα σου. Αυτό δεν αλλάζει.

Μετά την ιστορία με τον Strauss-Kahn και το «κρούσμα» του Schwarzenegger γίνεται μεγάλη κουβέντα για το πώς πρέπει να αντιδρά μια γυναίκα στην απιστία. Φίλες μου λένε –και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση– ότι η σύζυγος δεν θα πρέπει να «χαρίζει» το σύζυγό της στην ερωμένη και πως όταν υπάρχει οικογένεια η γυναίκα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει ενωμένη. Εσύ τι πιστεύεις;

Δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ τουλάχιστον όχι για κάτι που δεν μου έχει συμβεί, απ’ όσο ξέρω. Αν μια γυναίκα το αντέχει αυτό, κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να το κάνει. Η οικογένεια είναι κάτι ιερό και αξίζει να προσπαθήσεις για να την κρατήσεις.

Διαβάστε γιατί μάλωσαν Σίσσυ Χρηστίδου-Ράνια Θρασκιά, γιατί τσακώθηκαν Κανάκης-Καλυβάτσης και το “ροζ βίντεο” της Σίσσυς Χρηστίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.