Γιατί 200 Αγανακτισμένοι επιτέθηκαν σε 53χρονο

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του άντρα στον οποίο επιτέθηκαν 200 Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα. Τον προστάτευσαν ΜΑΤ.

Για 40η ημέρα συνέχισαν την καθημερινή διαμαρτυρίας τους οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα, που έκλεισαν για ακόμα μια ημέρα την Λεωφόρο Αμαλίας και διαμαρτυρήθηκαν μπροστά από την Βουλή για το Μνημόνιο. Ο κόσμος ήταν αρκετός, αν και λιγότερος από κάθε άλλη προηγούμενη Κυριακή, όπου παραδοσιακά το κάλεσμα είναι πανευρωπαϊκό.

Αφενός η καλοκαιρινή ζέστη και αφετέρου τα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης απέτρεψαν πολλούς από το να πάνε στο Σύνταγμα.

Μικροεντάσεις σημειώθηκαν το βράδυ και της Κυριακής, όταν 53χρονος δέχτηκε την επίθεση από ομάδα περίπου 200 ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Η Αστυνομία χρειάστηκε να παρέμβει για να τον απεγκλωβίσει, κάνοντας και περιορισμένη χρήση χημικών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα πραγματοποίησε την επίθεση επειδή θεώρησε πως ο 53χρονος ήταν αστυνομικός ντυμένος με πολιτικά.

Ο παθών, ο οποίος δηλώνει… “ερευνητής δημοσίου θεάματος”, κατέφυγε για να σωθεί στο υπουργείο Οικονομικών, όπου βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Νίκης, απομακρύνοντας έτσι τους επιτιθέμενους.

Οι Αγανακτισμένοι μιλούν για αστυνομικό ή ακροδεξιό συνεργάτη των ΜΑΤ τον οποίο θέλησαν να απομονώσουν από το πλήθος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.