Amy Winehouse: η αιτία του θανάτου

Νέες πληροφορίες ρίχνουν φως στην υπόθεση θανάτου της Amy Winehouse. Τί ουσίες περιείχε το μοιραίο κοκτέιλ που δοκίμασε η Amy Winehouse;

Σύμφωνα με την Daily Mail, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν πως η Amy Winehouse είχε αγοράσει το μοιραίο κοκτέιλ (κοκαΐνης, ηρωίνης, χαπιών ecstasy και κεταμίνης) από έναν έμπορο, μία ημέρα πριν το θάνατό της, ενώ αναφέρουν ακόμη, πως εκτός αυτού, κατανάλωσε και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

«Η Amy Winehouse ήταν αποφασισμένη να κάνει ένα μεγάλο την Παρασκευή το βράδυ. Είχε πάει σε μία παμπ στο Camden, αλλά ήθελε να συνεχίσει το πάρτυ στο διαμέρισμά της. Κανείς από εμάς δεν ήξερε, ποιος ήταν μαζί της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου», δήλωσε η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Εν τω μεταξύ, φίλοι της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, Amy Winehouse δήλωσαν πως εκτίμησή τους είναι, ότι ο θάνατός της Amy Winehouse επήλθε από χάπι ecstasy, που συνδύασε με πολύ αλκοόλ.

Σημειώνεται δε, πως η Amy Winehouse έπασχε από εμφύσημα, μία πάθηση στους πνεύμονες, που προκαλεί διαταραχές και δυσκολία στην αναπνοή.

Αναμένεται να τελεστεί νεκροψία, που θα ρίξει φως στα αίτια του τόσο πρόωρου τέλους της Amy Winehouse.

Συγκλονισμένοι είναι οι θαυμαστές της, που συρρέουν μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης έξω από το σπίτι της Amy Winehouse, για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια, να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της ή να αφήσουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο σημείωμα.

Μία κιθάρα, μία φωτογραφία της, κεριά και γράμματα συνθέτουν το σκηνικό έξω από το 2.5 εκατομμυρίων λιρών διαμέρισμά της στο Βόρειο Λονδίνο, όπου βρέθηκε νεκρή, η Amy Winehouse.

Η Amy Winehouse ήταν μία αμφιλεγόμενη και ισχυρή προσωπικότητα, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και είχε όλη τη ζωή μπροστά της, για να το εξελίξει.

Δυστυχώς, η Amy Winehouse δεν είχε την αυτοπειθαρχία και τους ανθρώπους στο πλευρό της, που θα τη βοηθούσαν να απεξαρτηθεί από τις ουσίες, με αποτέλεσμα το νήμα της ζωής της να κοπεί τόσο πρόωρα.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι, ότι πλέον η Amy Winehouse, έχει περάσει στη σφαίρα των μύθων.

Διαβάστε περισσότερα για το θάνατο της Amy Winehouse και το βιογραφικό της Amy Winehouse.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.