Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Νίκου Χατζηνικολάου

Σάλος με την αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για πρόβλημα υγείας που τον έφερε κοντά στο θάνατο. Τι έπαθε ο Χατζηνικολάου;

Ανοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε το μυστικό που λίγοι γνώριζαν. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο ισχυρός άνδρας της ενημέρωσης, για πρώτη φορά μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, αποκαλύπτοντας πως «έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο». Ηταν μια εμπειρία που φαίνεται πως τον σημάδεψε και, όπως ο ίδιος λέει, τον έκανε να αντιμετωπίζει πιο αισιόδοξα και πιο θετικά τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τρία χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου έμαθε ότι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι θεράποντες γιατροί τού είπαν ότι έπρεπε να εισαχθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, αν και έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Οχι γιατί φοβόταν για τον ίδιο, αλλά γιατί ανησυχούσε για την οικογένειά του. Πήρε, λοιπόν, την απόφαση να κάνει ό,τι έπρεπε. Αρχικά ενημέρωσε μόνο το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, και στη συνέχεια τους καθησύχασε ότι όλα θα πάνε καλά. Και οι δικοί του άνθρωποι, που τον γνωρίζουν καλά, ησύχασαν και πίστεψαν ότι ο Νίκος τους θα βγει πάλι νικητής, σύμφωνα με την Espresso.

Ακολούθως ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για τη σοβαρή ασθένεια του με τους στενούς του συνεργάτες στον Real Fm. Τους εξήγησε την κατάσταση και τους ζήτησε να εργάζονται σαν να ήταν κι αυτός εκεί, στο ραδιοφωνικό σπίτι του. Ετσι κι έγινε.

Τις επόμενες ημέρες ο δημοσιογράφος εισήχθη στο νοσοκομείο και μετά από μία εβδομάδα αποδείχθηκε ότι η οικογένειά του τον γνωρίζει καλά…

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βγήκε νικητής και γύρισε ξανά κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Την επόμενη κιόλας μέρα βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και αποκάλυψε στους ακροατές του τον λόγο που τον κράτησε μακριά από την αγαπημένη του καθημερινή πρωινή εκπομπή. «Είχα ένα πρόβλημα υγείας, όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου…» είχε πει τότε μεταξύ άλλων, και το τηλεφωνικό κέντρο του ραδιοφωνικού σταθμού είχε κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης για τον δημοσιογράφο. Η αγάπη που ένιωσε εκείνες τις μέρες από τη δεύτερη οικογένειά του, τους ακροατές του, τον έκανε ακόμα πιο δυνατό. Και δεν μίλησε ποτέ ξανά γι’ αυτό.

Τώρα όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά αποκαλύπτει στοιχεία και μοιράζεται την εμπειρία του. «Εφτασα πολύ κοντά στον θάνατο και αυτό με έχει κάνει να βλέπω τη ζωή αλλιώς, να χαίρομαι, να ρουφάω την κάθε στιγμή μου. Μιζεριάζω λιγότερο, γκρινιάζω λιγότερο και έχω πιο αισιόδοξη και θετική ματιά» δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town.

Στο πλευρό του τις δύσκολες στιγμές είχε τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, τους γονείς του και τον αδερφό του, καθώς και ελάχιστους στενούς οικογενειακούς φίλους. Ηταν μια εμπειρία που, όπως λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του, πέρασε και δεν θα ήθελε να πει κάτι άλλο. Ωστόσο, φαίνεται πως η δύσκολη φάση τον έκανε να επαναπροσδιορίσει πράγματα για τη ζωή του. «Τώρα, το να κλαίει ένα πιτσιρίκι το βράδυ, να ξυπνήσω και να το πάρω αγκαλιά το θεωρώ χαρά της ζωής. Ολα τα πράγματα τα χαίρομαι διαφορετικά».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.