Νέο κόμμα ετοιμάζουν Παπαδόπουλος-Φλωρίδης;

Νέο κόμμα φέρονται να ετοιμάζουν Αλέκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Φλωρίδης. Πώς αντιδρά το ΠΑΣΟΚ και τι προσπαθεί να κάνει;

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος φημολογείται πως ετοιμάζει να τεθεί επικεφαλής πολιτικού χώρου, ο οποίος πιθανότατα να μετάσχει και στις προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Επίσης “φημολογείται” πως μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο θα πορευτεί και ο Γιώργος Φλωρίδης. Ο κ. Φλωρίδης αποχώρησε αξιοπρεπώς (παραιτούμενος και παραδίδοντας την βουλευτική του έδρα) από το ΠΑΣΟΚ και φέρεται να έχει εξασφαλίσει «θέση» δίπλα στον Α. Παπαδόπουλο. Και δεν είναι ο μόνος πρώην ή νυν βουλευτής.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι ανήσυχοι. Προσεγγίζουν παντοιοτρόπως τον Αλέκο Παπαδόπουλο τάζοντας λαγούς και πετραχήλια προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στο σύστημα. Εκείνος όμως αρνείται, αντιστέκεται και το σκέπτεται.

Τι ήθελε όμως ο Γ. Καρατζαφέρης να ανακατευτεί στην ιστορία αυτή προτείνοντας δημοσίως από του βήματος της Βουλής τον Αλέκο Παπαδόπουλο προκειμένου να δεχτεί τη θέση του Προέδρου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων; Και μάλιστα να του απαντήσει αμέσως ο Ευ. Βενιζέλος «Παραβιάζετε ανοικτές θύρες» προσθέτοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρώην υπουργό, αλλά και εκφράζοντας την άποψη ότι… θα πρέπει αν ασκηθεί διακομματική πίεση στον κ. Παπαδόπουλο για να δεχθεί τη θέση;

Μήπως ο Καρατζαφέρης λειτουργεί ως λαγός;

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλέκος Παπαδόπουλος για χρεοκοπία της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.