Συναυλία Bon Jovi: Συγκλονιστική! [video]

Δείτε βίντεο από τη συγκλονιστική και παρθενική συναυλία των Bon Jovi στο γεμάτο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

Οι θρυλικοί Bon Jovi χάρισαν μια μαγευτική συναυλία σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Xιλιάδες χέρια υψώθηκαν καθώς ο Jon Bonjovi βγήκε στη σκηνή τραγουδώντας «Raise Your Hands» και το κοινό παραληρούσε.

Μαζί του τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος στη κιθάρα ο Richie Sambora στα τύμπανα ο Tico Torres και στα πλήκτρα ο David Bryan.

Ο Bonjovi αρκέστηκε να πει τρεις φορές τη λέξη «Επιτέλους…», δείχνοντας πόσο επιθυμούσε να πραγματοποιήσει αυτή τη συναυλία του στην Αθήνα.

Το κοινό ζεστάθηκε γρήγορα καθώς οι επιτυχίες των Bon Jovi άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη : «Υou Give Love a Bad Name», «Born To Be», «My Baby Bad Medecine» κ.α

Για 2,5 ώρες οι θεατές έγιναν ένα με τη θρυλική μπάντα, Bon Jovi στην παρθενική της συναυλία στην Αθήνα. Λίγο μετά τις 23:30 το συγκρότημα αποπειράθηκε να φύγει , αλλά επέστρεψαν γρήγορα από τις ιαχές του κόσμου, φυλάσσοντας το καλύτερα για το τέλος

Τον Jon Bonjovi να μιλά για την Ελλάδα κρατώντας συχνά μια ελληνική σημαία λέγοντας ότι πρόκειται για ένα περήφανο λαό με σπουδαίους νέους και ότι πολλοί λαοί προσεύχονται να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την οικονομία.

Το φινάλε των Bon Jovi στη συναυλία ήταν εκπληκτικό με «Wanted Dead Or Alive», «Always» και «Livin’ On A Prayer»

Δείτε βίντεο από τη συναυλία των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=5TNQLavqCkA



Δείτε βίντεο από τη συγκλονιστική συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.