Θρήνος για το μοντέλο Βαλέρια Μεζιριάδου: φοβίες, ανορεξία

Τι λένε οι φίλες της Βαλέριας Μεζιριάδου, του 33χρονου μοντέλου που πέθανε, για φοβίες που αντιμετώπιζε και διατροφικές διαταραχές;

Η Βαλέρια Μεζιριάδου, μία από τις πιο γλυκές και ακέραιες κοπέλες του μόντελινγκ, έκανε αγώνα επιβίωσης και βρέθηκε νεκρή από παθολογικά αίτια σε σπίτι φίλου της στα βόρεια προάστια.

Άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον και συνεργάτες της δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι η Βαλέρια Μεζιριάδου δεν είναι πια στη ζωή. Όλοι μιλούν για μια κοπέλα που δούλευε σκληρά και δεν της άρεσε να προκαλεί. “Ήταν πολύ διακριτικός άνθρωπος και κοίταζε μόνο τη δουλειά της”, αναφέρει γνωστό μοντέλο στην Espresso.

Όσον αφορά το θέμα της νευρικής ανορεξίας, μια συνεργάτιδά της σημειώνει: “Ακούστηκε ότι είχε νευρική ανορεξία, αλλά η αλήθεια ήταν ότι όσα χρόνια την ξέρω ήταν πολύ αδύνατη”.

Τέλος, ο Νίκος Μπάμπαλης που είχε συνεργαστεί με την Βαλέρια Μεζιριάδου σε μια επίδειξη μόδας στα Χανιά ανέφερε: “Είχε φοβίες και δεν ήθελε να μένει μόνη στο σπίτι της… Τον τελευταίο καιρό που συναντήθηκα μαζί της μου έδωσε την εικόνα ενός προβληματισμένου ανθρώπου”.

Οι κοπέλες του χώρου, οι οποίες τη γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί της, χαρακτήρα της, αλλά και για το ότι ήταν προσηλωμένη στη δουλειά της. Ποτέ δεν “πούλησε” το όνομά της μέσα από μία σχέση και προστάτευε την προσωπική της ζωή.

Η Χρύσα Δρακάκη είχε μιλήσει μαζί της πριν από μερικές μέρες και της είπε οτι σχεδίαζε να πάει στη Μύκονο για διακοπές: «Είμαι συγκλονισμένη, δεν μπορώ να το πιστέψω!» δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Διαβάστε πώς πέθανε η άτυχη Βαλέρια Μεζιριάδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.