Διπλός ελληνικός gay γάμος από τη Λάρισα

Ποιά τα ευτυχή gay ζευγάρια με ελληνικό αίμα; Διαβάστε τις λεπτομέρειες ενός gay γάμου αλά ελληνικά στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Ο γιός παντρεύτηκε τον καλό του και η κόρη της καλή της. Συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους Στέλλα Μπακόλα, ο Ερικ 41 και η Ιλίς 39 ετών επισημοποίησαν τον gay έρωτά τους με τους Μάικλ Μπονάνο και Τζένα Γκλέιζερ αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό δε είναι πως και τα δύο αδέλφια από τη Λάρισα είχαν ξεκινήσει τις gay σχέσεις με τους συντρόφους τους σχεδόν ταυτόχρονα πριν από περίπου 12 χρόνια.

Όπως δήλωσε η μητέρα τους Στέλλα, η οποία βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της την ξεχωριστή γι’ αυτά στιγμή, «είναι απίστευτο, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τώρα τα παιδιά μου θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχει κάθε παντρεμένο ζευγάρι».

Οπως δήλωσε ο Ερικ, «πηγαίναμε συχνά στην Αθήνα και τη Λάρισα, στη γενέτειρα των γονέων μου και αρχικά ήταν δύσκολο να εκμυστηρευτούμε τις gay σχέσεις μας. Προ τριών ετών ήρθε μαζί μας και ο Μάικλ και η μητέρα μου το ανακοίνωσε στους συγγενείς μας. Πήρε πολύ χρόνο και ήταν δύσκολο να το χωνέψουν, διότι υπάρχουν τα ταμπού τα οποία δεν επιτρέπουν στον άνθρωπο να δει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων».

Tα δύο αδέλφια γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν και συμπεριλαμβάνονται στα 659 ζευγάρια gay που παντρεύτηκαν στις 5 κομητείες της Νέας Υόρκης την πρώτη κιόλας ημέρα της ισχύς του νόμου. Πρόκειται για την 6η πολιτεία των ΗΠΑ που επιτρέπει τους gay γάμους. Ηδη οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ξεπέρασαν τις 800.

Η Γερουσία κάθε Πολιτείας πρέπει να εγκρίνει τη νομοθετική πρωτοβουλία. Οι gay γάμοι έχουν καταστεί αντικείμενο έντονων πολιτικών αντεγκλήσεων εν όψει και των προεδρικών εκλογών το 2012.

Διαβάστε για τα gay όργια έξι πιλότων στην Πάτρα και για τις gay φωτογραφίες ΠΑΣΟΚων που έχει ο Μάκης Ψωμιάδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.