Ναταλία Γερμανού: αποχωρεί απο τον Alpha;

Εξελίξεις αναμένονται σχετικά με τη παρουσία της Ναταλίας Γερμανού, τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του Alpha. Ποια η αλήθεια για τις φήμες για δήθεν αποχώρησή της;

Οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες θέλουν το «Μες στην καλή χαρά» να κόβεται από το πρόγραμμα του ALPHA, ενώ πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν, μάλιστα, πως η Ναταλία Γερμανού «αποτελεί παρελθόν» για το κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες , η γνωστή παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στα γραφεία του σταθμού για ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με τους ιθύνοντες. Τα αποτελέσματα του ραντεβού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι όντως η Ναταλία Γερμανού δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της για το «Μες στην καλή χαρά», ωστόσο είναι ακόμα σε ισχύ το συμβόλαιό της για το «Chart Show», για την επόμενη σεζόν, του οποίου έχει ήδη γυρίσει πέντε επεισόδια, ενώ αναμένεται να γυρίσει και άλλα πέντε.

Πάντως, το μέλλον της Ναταλίας Γερμανού, παραμένει αμφίβολο λόγω των δραστικών περικοπών του Alpha στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Διαβάστε γιατί έκραξαν τη Ναταλία Γερμανού στο σούπερ μάρκετ, και πως βλέπουν οι άντρες την ιδανική γυναίκα, σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.