Πανικός στο Σύνταγμα, επεισόδια. Live video 5/10

Live εικόνα από Σύνταγμα. Αποπνικτική ατμόσφαιρα με τα ΜΑΤ να χτυπάνε στο ψαχνό με κρότου λάμψης προσπαθώντας να απομακρύνουν τους Αγανακτισμένους.

Ομάδα Αγανακτισμένων προσπάθησε άρχισε τα επεισόδια στο Σύνταγμα όταν προσπάθησε να σπάσει το σιδερένιο «φράγμα», που έχει στηθεί στην Β. Σοφίας.

Πρόκειται για μέλη του ΠΟΕ – ΟΤΑ, τα οποία συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να «απαντήσουν» με δακρυγόνα.

Οι διαδηλωτές βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στο Σύνταγμα, το οποίο είναι περικυκλωμένο από αστυνομικούς.

Μικροένταση σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων και δυνάμεων της αστυνομίας.

Έξω από το κοινοβούλιο βρίσκονται αυτή την ώρα χιλιάδες διαδηλωτές. Στις 13:20 ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να απωθήσει τον σιδερένιο φράχτη που είναι τοποθετημένος στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Για την απομάκρυνσή τους η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών. Ένταση επικράτησε νωρίτερα και στα Προπύλαια, με νεαρούς που επεχείρησαν να αποκολλήσουν μία κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας της Τροχαίας.

Κλειστοί, πάντως, οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας των συλλαλητηρίων των συνδικάτων που αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία και στα μέτρα της κυβέρνησης.

Από την Ομόνοια ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ (7.000 άτομα) με προορισμό τη Βουλή, ενώ από την πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε η πορεία της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ (6.000 άτομα).

Δείτε τα επεισόδια στο Σύνταγμα live:

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.