Ελλάδα Euro 2012: δείτε τις γκολάρες Φωτάκη-Χαριστέα [video]

Με δύο γκολ του Φωτάκη και του Χαριστέα η Ελλάδα προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2012. Δείτε το βίντεο με τα γκολ, που έφεραν την Εθνική μας στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι Ελληνες διεθνείς με το σφύριγμα της λήξης από τον Ιταλό ρέφερι, Ντανιέλε Ορσάτο.

Βασικοί, παγκίτες κι όλη η αποστολή μαζεύτηκαν στη σέντρα του γηπέδου μετά το νικηφόρο 2-1 επί της Γεωργίας και αγκαλιασμένοι τραγουδούσαν για τον θρίαμβο της «γαλανόλευκης» που μεταφράζεται σε τρίτη διαδοχική παρουσία στην τελική φάση του Euro 2012. Αν μη τι άλλο μια εξαιρετική επίδοση που καθιερώνει την Ελλάδα στην ελίτ της «γηραιάς ηπείρου».

Μπορείς όμως να περιμένεις την σιγουριά του αποτελέσματος ακόμα και όταν είναι κακή.
Και σήμερα στην Τιφλίδα η Εθνική Ελλάδος του Φερνάντο Σάντος ήταν κακή στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά όμως έχει παικταράδες που γουστάρουν να παίζουν γι’ αυτή. Που είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε πολλούς θα συνεχίσουν να δίνουν το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις γιατί έτσι τους αρέσει.

Αυτό θα κάνουν και το 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας καθώς η Εθνική παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γεωργία, κατάφερε με γκολ των Φωτάκη και Χαριστέα να πάρει την νίκη και την πρόκριση για το Euro 2012.

Κι ενώ οι παίκτες ήταν γονατιστοί και είχαν σχηματίσει έναν κύκλο, στο κέντρο του καθόταν ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έδινε το πρόσταγμα για τους πανηγυρισμούς.

Δείτε τις γκολάρες Φωτάκη, Χαριστέα που έστειλαν την Ελλάδα στα τελικά του Euro 2012:

Διαβάστε γιατί η Ελλάδα είναι στους κορυφαίους του κόσμου στο ποδόσφαιρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.