Φαίη Σκορδά: από Πρωινό στο Mommy-Το παιδί μου κι εγώ

Πότε ξεκινάει η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Mommy-Το παιδί μου κι εγώ στο Mega και τι θέματα θα περιλαμβάνει;

Η Φαίη Σκορδά έβγαλε από τη μέση τη Μαρία Αραμπατζή με συνοπτικές διαδικασίες. Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 10:00, η εκπομπή “Mommy-Το Παιδί μου κι Εγώ ” επιστρέφει στο Mega, συνεχίζοντας την πορεία της από το 1994, με παρουσιάστρια φέτος τη Φαίη Σκορδά.

Το θέμα της πρώτης εκπομπής είναι οι μαθησιακές δυσκολίες που συναντούν τα παιδιά. Ένα πρόβλημα που αφορά ένα στα δέκα παιδιά σχολικής ηλικίας και που όσο γρηγορότερα διαγνωστεί τόσο ευκολότερα αντιμετωπίζεται.

Η δεύτερη εκπομπή της Φαίης Σκορδά ασχολείται με την πρώιμη εφηβεία, τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Η εκπομπή απευθύνεται στις μητέρες αλλά και σε όσες γυναίκες πρόκειται να γίνουν μητέρες. Η πλούσια θεματολογία της αφορά την εγκυμοσύνη, την ανάπτυξη του παιδιού, τη διαπαιδαγώγηση, την εκπαίδευση, την υγεία, την ψυχολογία του παιδιού αλλά και της μητέρας.

Προσκεκλημένοι και σχολιαστές σε κάθε εκπομπή είναι διακεκριμένοι επιστήμονες: γυναικολόγοι, παιδίατροι, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι καθώς και επώνυμες μαμάδες που μοιράζονται τη δική τους εμπειρία.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας όταν η ραδιοφωνική του παρτενέρ, Ελεάννα Τρυφίδου, τον ρώτησε αν η συγκεκριμένη εκπομπή βγαίνει από το στούντιο που βγαίνει και το πρωινό του Mega. «Ναι! Άρα, δικαιωματικά ανήκει στο “Πρωινό Mou”» αστειεύτηκε ο 42χρονος παρουσιαστής, αποκαλύπτονας στη συνέχεια πως η Φαίη Σκορδά θα αναλάβει την παρουσίαση του «Mommy», παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μαρία Αραμπατζή.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για πρόβλημα υγείας της και δείτε τη μεταμόρφωση της Φαίης Σκορδά από το «Μακεδονία TV».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.