Γνωστός μουσικός: “Κάνω ψυχανάλυση εδώ και 2 χρόνια”

Ποιος γνωστός μουσικός παραδέχτηκε ότι κάνει ψυχανάλυση; Ποιος λόγος τον ώθησε να κάνει ψυχανάλυση; Ποια η σχέση με τους γονείς του;

Το ότι κάνει ψυχανάλυση, εδώ και δύο χρόνια αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ δεν έκρυψε τον λόγο που τον οδήγησε στη ψυχανάλυση και έχει να κάνει με την σχέση που έχει με τους δικούς του.

«Πήγα γιατί δεν ανοίγομαι στους φίλους μου, δεν λέω τα πράγματα που με ενοχλούν, δεν κάθομαι να πω τα προσωπικά μου», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, στο «Πρωινό Mou».

Όπως πρόσθεσε, έχει δει βελτίωση, από τη ψυχανάλυση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον τους ανθρώπους. «Έχω δει να αλλάζω την στάση απέναντι στον πατέρα μου, στα αδέρφια μου, σε αυτό που άφησα πίσω στην Κύπρο», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, προσθέτοντας πως έχει σχέση με τους δικούς του, αλλά όχι αυτή που θα ήθελε.

«Ακόμα και τώρα που πάω στην Κύπρο, ο πατέρας μου με ρωτάει πότε θα κάνω κάτι σοβαρό. Νομίζει ότι ακόμα κάνω την πλάκα μου», πρόσθεσε και δεν θέλησε να πει περαιτέρω όταν ρωτήθηκε από την Φαίη Σκορδά. «Αυτά είναι για τη ψυχανάλυση, όχι για να τα λέω εδώ τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι πιστεύει πάρα πολύ στο Θεό και κάθε χρόνο επισκέπτεται τον πνευματικό του στο Άγιο Όρος, όπου μένει τρεις – τέσσερις μέρες.

Διαβάστε ποια γνωστή παρουσιάστρια έκανε ψυχανάλυση για 2 χρόνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.