Γιατί μένει εκτός TV ο Καπουτζίδης

Γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης θα μείνει εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν; Τι θα γίνει και με τη συμπαρουσιάστριά του Δούκισσα Νομικού; Πότε θα αρχίσει το just the 2 of us;

Χωρίς λαμπερό σόου μένει το MEGA στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το «Just the 2 of us» μπαίνει στον πάγο μέχρι νεωτέρας. Πρώτο «θύμα» της αναβολής είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής του Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αλλιώς τα είχε στο μυαλό του και τελείως διαφορετικά εξελίσσονται τα πράγματα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρίσκεται προς το παρόν εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η συμπαρουσιάστριά του Δούκισσα Νομικού.

Τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώνονται μετά τη βόμβα που έπεσε στο κανάλι. Οι συζητήσεις και η αναζήτηση των τραγουδιστικών ντουέτων που θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους το πάλκο του «Just the 2 of us» παγώνουν και το σόου κατεβάζει ρολά πριν καν ανοίξει η μαρκίζα των μεγάλων ονομάτων του. Αιτία της αναβολής, ο φόβος πως θα ζητηθούν νέες περικοπές στο κόστος προγράμματος. Και όπως όλα δείχνουν, το λαμπερό σόου του καναλιού μεταφέρεται για την άνοιξη του 2012.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, το κανάλι δεν δίνει το πράσινο φώς για να ανοίξει το τηλεοπτικό πάλκο του. Εναν μήνα πριν από την επίσημη έναρξη του prime time τον Νοέμβριο, τραγουδιστές, παρουσιαστές και TV διασημότητες που δέχθηκαν την πρώτη πρόταση της παραγωγής να πάρουν το μικρόφωνο για χάρη του ΜEGA δεν έχουν κανένα νέο ως προς το αν θα μπουν στο στούντιο.

Η απόφαση αναβολής του σόου στο ΜEGA αφήνει εκτός τηλεόρασης τον ταλαντούχο Γιώργο Καπουτζίδη, τον οποίο πολλοί περίμεναν να δουν. Η παρουσίαση στο πεερσινό σόου και οι ευφάνταστες μεταμφιέσεις του στο πλατό είχαν μεγάλη επιτυχία. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήξερε και περίμενε από στιγμή σε στιγμή να τον ειδοποιήσουν να μπει στο στούντιο για τις πρώτες πρόβες του λαμπερού σόου.

Βέβαιος πως θα βρίσκεται στην τηλεόραση στις αρχές της σεζόν, προετοιμαζόταν για τη συγγραφή ενός νέου σεναρίου για τηλεοπτική σειρά την επόμενη χρονιά. Η αβεβαιότητα ισχύει εξίσου και για τη Δούκισσα Νομικού. Μπορεί να έχει τη σιγουριά της άλλης εκπομπής της αλλά η παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν αυτό που ήθελε πάρα πολύ. Το δίδυμο του «Just» μετά τις τελευταίες εξελίξεις μένει στον πάγο για τους επόμενους μήνες.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΟ

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η εξήγηση του «παγώματος» της προετοιμασίας του λαμπερού σόου είναι απλή: το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο δεύτερος κύκλος του «Just the 2 of us», που ήταν και το μεγαλύτερο ατού για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα (αφού πέρυσι είχε κατακτήσει την κορυφή της θεαματικότητας) μπαίνει στο συρτάρι εξαιτίας των περικοπών.

Οι νέες απαιτήσεις περικοπών είναι μια εκτίμηση που επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες ότι οι μέτοχοι του καναλιού δεν πρόκειται να δώσουν την απαραίτητη «ένεση» ρευστότητας στο κανάλι, όπως αρχικά αναμενόταν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο Πέτρος Μπούτος και η ομάδα του θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κάνουν πάλι αναδιανομή στις εκπομπές και στα προγράμματα που έχουν αποφασισθεί για την τηλεοπτική σεζόν 2011 – 2012. Ετσι εξηγείται λοιπόν και η αναβολή του «Just the 2 of us» για την άνοιξη της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε για τις φήμες ότι η νίκη Πετράκη-Φουρέιρα ήταν στημένη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.