Γιατί απειλεί με παραίτηση ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος

Αγωνία στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μετά τις έντονες φήμες για παραίτηση του Θωμά Ρομπόπουλου. Πότε θα παραιτηθεί ο Θωμάς Ρομπόπουλος; Ποιος θα τον αντικαταστήσει στη βουλή;

Νέο θρίλερ, για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο, είναι σε εξέλιξη σχετικά με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Α Θεσσαλονίκης, Θωμά Ρομπόπουλο, για τον οποίο κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι σχεδιάζει να παραιτηθεί ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες με τον φέροντα να έχει παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, Θωμά Ρομπόπουλο, ήταν ήξεις αφίξεις: «θα τα πούμε τη Δευτέρα» ήταν το σχόλιο του για τις πληροφορίες που από το δικό του το γραφείο διέρρευσαν περί παραίτησής του.

Από το γραφείο του πρόεδρου της Βουλής πάντως διαρρέει ότι επισήμως δεν έχει κατατεθεί επιστολή παραίτησης, ενώ το ίδιο έλεγαν και οι υπεύθυνοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ρομπόπουλος, ο οποίος ήταν έτοιμος να παραιτηθεί και άλλες δύο φορές, λύγισε τελικά την τελευταία στιγμή και δεν το έπραξε. Μάλιστα στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου κράτησε την κυβέρνηση σε αγωνία ως το τέλος, μέχρι τη στιγμή δηλαδή που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και με δραματικό τόνο είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος της χρεοκοπίας της χώρας.

Σε περίπτωση παραίτησης του, πάντως τη θέση του θα καταλάβει η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Ακριβοπούλου. Αν όμως επιλέξει να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής, τότε τα περιθώρια θα στενέψουν επικίνδυνα για τη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς θα μείνει με 153 βουλευτές.

Γιατί παραιτήθηκε ξαφνικά ο Χάρης Παμπούκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.