Το ζευγάρι στη Λάρισα έφυγε από τη ζωή αγκαλιασμένο

Συγκίνηση για το θάνατο ζευγαριού από τη Λάρισα που βρέθηκαν αγκαλιά. Πώς αυτοκτόνησε αγκαλιά το ζευγάρι;

Αποκλείστηκε και επίσημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η εκδοχή της δολοφονίας που εξετάζουν τις λεπτομέρειες για το πως αυτοκτόνησε το ζευγάρι στην παραθαλάσσια περιοχή του Ρακοποτάμου, μεταξύ Αγιοκάμπου και Πολυδενδρίου.

Τα δύο πτώματα ταυτοποιήθηκαν και όπως διαπιστώθηκε, ανήκουν σε έναν άνδρα 55 χρονών και μία γυναίκα 34 ετών, αμφότεροι κάτοικοι Λάρισας. Οι σοροί βρέθηκαν αργά χθες το απόγευμα σε προεξοχή βράχων, αγκαλιασμένα, ενώ ανάμεσα τους βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένα 22αρι και ένα 45αρι.

Από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να πυροβόλησε πρώτα ο άνδρας την γυναίκα και εν συνεχεία να αυτοπυροβολήθηκε ή να χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο όπλα, κάτι που θα φανεί από την ολοκλήρωση της βαλλιστικής έρευνας.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι από τη Λάρισα συζούσε τα τελευταία 10 χρόνια και οι δυο άνθρωποι είχαν αποπειραθεί και κατά το παρελθόν να αυτοκτονήσουν, ενώ είχαν απασχολήσει και τις αστυνομικές αρχές για χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε με τραύμα από σφαίρα πάνω από το δεξί φρύδι. Το όπλο που την σκότωσε ήταν του συντρόφου του, ο οποίος μετά την πράξη του την αγκάλιασε και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Σημειώνεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και οι δύο να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο έκαναν χρήση.

Διαβάστε για τον 14χρονο που αυτοκτόνησε και οι συμμαθητές του πανηγύριζαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.