Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Ποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ανάγκασε τη Μαίρη Χρονοπούλου, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο; Ποιος ο κίνδυνος για την υγεία της;

Μια ακόμη περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή και πολύ αγαπητή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου ένιωσε φοβερούς πόνους στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το πρόβλημά υγείας της αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από τους γιατρούς και ακόμα μία φορά η λατρεμένη και πολύπαθη ηθοποιός αποδείχθηκε παλικάρι.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αυτή τη φορά είχε να κάνει με τη λειτουργία του λεπτού εντέρου και για την αντιμετώπισή του ήταν απαραίτητη η άμεση παρέμβαση των κατάλληλων γιατρών. Η νοσηλεία της διήρκησε πολλές μέρες και μόλις πήρε εξιτήριο, επέστρεψε στο σπίτι της στην Παιανία.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν το βάζει κάτω με το πρόβλημα υγείας της, είναι γερό σκαρί, όπως η μητέρα της, που πλέον συμπληρώνει τα εκατόν τρία χρόνια της ζωής της», ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον.

Διαβάστε τι δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.