Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Live streaming

Στην υπέρτατη των μαχών ρίχνονται Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για live streaming links στο διαδίκτυο.

Πώς παρατάχθηκαν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι του ποδοσφαίρου;

Την ίδια ώρα που όλοι ψάχνουν live streaming links για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η Nova επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών μη τυχόν χάσει κάτι από τα κέδρη της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε αφού συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μοιραία ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή των «ερυθρολεύκων». Το κενό του είναι σημαντικό και μένει να φανεί ποιος θα κληθεί να το καλύψει. Οι υποψήφιοι είναι δύο, ο Φουστέρ και ο Γέστε. Το άλλο δίλλημα του Βάσκου είναι ποιος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ορμπάιθ στα χαφ. Ο Μακούν ή ο Μοδέστο.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες». Τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγερι, στην άμυνα- από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης, αριστερό χαφ ο Μόνχε, δεξί ο Μιραλάς και στην επίθεση ο Τζεμπούρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Φερέιρα δεν αλλάζει την ομάδα και το σχήμα που κερδίζει και εντυπωσιάζει, εκτός από μία θέση για την οποία θα αποφασίσει τελευταία στιγμή. Αυτή του δεξιού μπακ. Είτε θα βάλει τον Μαρίνο που είναι καλύτερος επιθετικά και είναι σε ρυθμό αγώνων είτε τον Βύντρα που βοηθάει περισσότερο αμυντικά και στο ψηλό παιχνίδι το οποίο υπερέχει ο Ολυμπιακός λόγω ψηλών κορμιών.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι 10 θα είναι οι ίδιοι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, και οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Ο Σιμάο θα είναι ο αμυντικός μέσος και δίπλα του, σε ελαφρώς πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει τον Κατσουράνη. Δεξί χαφ θα παίξει ο Ζέκα και αριστερό ο Κουίνσι. Στην επίθεση, ο Κλείτον με τον Λέτο που βρίσκονται πλέον με κλειστά μάτια θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» την άμυνα του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, πολλά live streaming links για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κυκλοφορούν online, ενώ η Nova κυνηγά τους παράνομους αναμεταδότες προκειμένου να περιορίσει τις απώλειες κερδών της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.