Ρέθυμνο: γιατί τη στραγγάλισαν αφού δεν τη λήστεψαν

Θρίλερ στο Ρέθυμνο με ηλικιωμένη, που τη στραγγάλισαν και δεν τη λήστεψαν, αφού άφησαν το θησαυρό της άθικτο.

Όλη τη νύχτα οι αρχές του Ρεθύμνου έκαναν έρευνες στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, για να δουν τι έχει συμβεί με την 76χρονη που βρέθηκε στραγγαλισμένη.

Αυτό που προβλημάτιζε τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή ήταν το γεγονός ότι στο σπίτι της νεκρής γυναίκας βρέθηκαν πάρα πολλά χρήματα. «Ποιος σκοτώνει μια γιαγιά και αφήνει απείραχτα τόσα χρήματα;» ήταν η εύλογη απορία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο.

Ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό. Η γυναίκα πέθανε περίπου 15 ώρες πριν τη βρει η ανιψιά της. Το γεγονός ότι δεν έλειπε απολύτως τίποτα από το σπίτι, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δράστης δεν μπήκε για να τη ληστέψει.

Η 76χρονη έχει ένα δυνατό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας, ενώ στο πάτωμα είχε σχηματιστεί λίμνη αίματος.

Η ανιψιά της γυναίκας πήγε στο σπίτι καθώς είχε ανησυχήσει, επειδή η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημεία ζωής από το προηγούμενο βράδυ. Στην αρχή, όταν τη βρήκε, πίστεψε ότι η γυναίκα κοιμόταν, γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ήταν νεκρή και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ρεθύμνου, το σπίτι της ηλικιωμένης δεν βρέθηκε παραβιασμένο, ενώ οι εσωτερικοί χώροι ήταν απείραχτοι.

Ο στραγγαλισμός της ηλικιωμένης έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία, που ζητά το συντομότερο δυνατόν απαντήσεις από την αστυνομία.

Διαβάστε γιατί αυτοκτόνησε καθηγητής στα Τρίκαλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.