Σάσα Σταμάτη: τι αποκάλυψε ο Τσαλίκης για τη ζωή της

Κάγκελο άφησε τους Λιάγκα-Σκορδά η αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη, για τη ζωή της Σάσας Σταμάτη. Με ποιον την προέτρεψε να κάνει σεξ, ο Γιώργος Τσαλίκης;

Τι ήταν αυτό που έπαθε η Σάσα Σταμάτη σήμερα; Εκεί που είχε συνηθίσει ν΄αποκαλύπτει τα «άπλυτα» των επωνύμων, ήρθε η σειρά της να μαθευτούν και τα δικά της δια στόματος Γιώργου Τσαλίκη.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό mou» και όταν οι Λιάγκας-Σκορδά του είπαν πόσο καλά πάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Τσαλίκης άρχισε τις αποκαλύψεις για τους συνεργάτες τους που δεν είναι άλλοι από την Σάσα Σταμάτη και τον Τάσο Θεοδώρου:

«Η Σάσα Σταμάτη και ο Τάσος Θεοδώρου είναι κάθε μέρα εκεί με τα amore τους.» είπε ο τραγουδιστής, με την Φαίη και τον Γιώργο να μένουν έκπληκτοι, μιας και δεν είχαν ιδέα για τα ερωτικά των συνεργατών τους.

«Η Σάσα Σταμάτη τα έχει με έναν Κύπριο επιχειρηματία που είναι γύρω στα 40. Καλός είναι. Εμφανίσιμος. Εν τω μεταξύ την θάβει στα γαρύφαλλα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα», συνέχισε να λέει ο Τσαλίκης.

Μάλιστα εξέφρασε και την άποψη πως η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους δυο συνεργάτες του «Πρωινού mου» (Θεοδώρου-Σταμάτη), κάποια στιγμή θα καταλήξει σε sex.

«Ένα πρωί, εκεί που λέγαμε ερωτικά τραγούδια, ο ένας είχε γείρει στο πλευρό του άλλου και τους λέω παιδιά ήρθε η ώρα ν΄ αρχίσετε τα γλωσσόφιλα. Είναι πολύ κοντά. Αυτή η κόντρα που υπάρχει με την Σάσα Σταμάτη κάποια στιγμή θα εκτονωθεί σε sex».

Δείτε τη Σάσα Σταμάτη να εμφανίζεται σε βίντεο κλιπ του Κυριαζή και γιατί ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με τη Σάσα Σταμάτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.