Τραγωδία: πώς ανάπηρη 17χρονη κάηκε ζωντανή στη Ναύπακτο

Σοκ προκαλεί ο θάνατος της ανάπηρης 17χρονης κοπέλας που κάηκε ζωντανή στη Ναύπακτο. Ποιες οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος;

Νεκρό ανασύρθηκε το πρωί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ένα ανάπηρο 17χρονο κορίτσι, το οποίο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και έπεσε σε γκρεμό στα Παλαιόβουνα Ναυπάκτου.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το αμάξι βγήκαν βαριά τραυματισμένοι αλλά ζωντανοί οι δύο γονείς της 17χρονης ανάπηρης κοπέλας, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κόρη τους να γλιτώσει το μοιραίο.

Όλα έγιναν περίπου στις 10.00 το πρωί. Ο πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια από τις επικίνδυνες στροφές της περιοχής Παλαιοβούνα της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα το αμάξι να καταλήξει μετά από τρελή πορεία 200 μέτρων σε γκρεμό και αμέσως να αρπάξει φωτιά. Οι δύο γονείς κατάφεραν να σωθούν, αν και βαριά τραυματισμένοι. Ήδη βρίσκονται στο νοσοκομείο και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας τους.

Η άτυχη 17χρονη κοπέλα ήταν ανάπηρη, δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο κι έτσι κάηκε ζωντανή. Μετά από επιχείρηση που κράτησε μία ώρα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το απανθρακωμένο πτώμα της.

Διαβάστε πώς έκαψαν σατανιστές 18η Ελληνίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.