Ποιος διάσημος είπε ηλίθια την Παπαρίζου

Ποιος διάσημος αποκάλεσε “ηλίθια” την Έλενα Παπαρίζου και γιατί; Ποιο το παρασκήνιο της κόντρας των διάσημων καλλιτεχνών;

Αυτός έγραψε το τραγούδι που έστειλε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Eurovision. Η Έλενα Παπαρίζου μάγεψε ολόκληρη την Ευρώπη τραγουδώντας το «My Number One» και χορεύοντας στους ρυθμούς της λύρας.

Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου, που μέχρι χθες όλοι νομίζαμε ότι η σχέση τους είναι πάρα πολύ καλή.

Άλλωστε τους ένωνε η τεράστια επιτυχία της Eurovision και μια επιτυχημένη δισκογραφική συνεργασία που με τη συνθετική υπογραφή του Χρήστου Δάντη και τη φωνή της Έλενας Παπαρίζου είχε κάνει αίσθηση την εποχή που κυκλοφόρησε το cd.

Αλλά μάλλον δεν ήταν όλα ρόδινα ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου. Και στάθηκε το Dancing On Ice η αφορμή για να βγει αυτή η μυστική κόντρα στην επιφάνεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Παπαρίζου την ώρα του κυριακάτικου Live αποφάσισε να σηκωθεί από τη θέση της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Χριστίνα Παππά για τα σχόλια της προηγούμενης Κυριακής για το ποτό και τα σχετικά.

Στα καπάκια λοιπόν «χτύπησε» ο Χρήστος Δάντης και μάλιστα μέσω Twitter. Κι αυτά που έγραψε δεν ήταν διόλου κολακευτικά, αν αφορούν την Παπαρίζου.

«Άραγε η σχεδόν εγκληματική ηλιθιότητα συγχωρείται με μια “δημόσια συγγνώμη”; Δεν ξέρω», έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής.

Διαβάστε ποιος είπε πατσαβούρια τα τραγούδια του Χατζηγιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.