Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν και μετά τις πλαστικές [video]

Πώς ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν τις πλαστικές επεμβάσεις και πώς μεταμορφώθηκε σε αυτό που βλέπουμε σήμερα;

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη έδωσε ο Νάσος Γουμενίδης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύοντας βίντεο από το παρελθόν της.

Ο gossip δημοσιογράφος, που υποστηρίζει οτι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι “φιλαράκι” του, “δίνει” κανονικά την παρουσιάστρια υποστηρίζοντας οτι έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος.

Διαβάστε τι γράφει το άρθρο για τις πλαστικές της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Η Σταματίνα είναι φιλαράκι μου και την εκτιμώ. Ωστόσο καταλαβαίνει κι εκείνη ότι η δουλειά είναι δουλειά και πώς η κίνησή μου σήμερα να βγάλω στην επιφάνεια ένα video απο παλία δεν κρύβει κανέναν δόλο…Δείτε λοιπόν την Σταματίνα πριν από περίπου 8 χρόνια! Η αλλάγή στην εμφάνιη της είναι φως φανάρι.. Η ίδια δεν θυμάμαι αν έχει παραδεχτεί κάποια επέμβαση στο πρόσωπο της, όμως στο βίντεο που ακολουθεί οι διαφορές με το σήμερα είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Στο video θα δείτε την παρουσιάστρια, τότε ρεπόρτερ στο μουσικό κανάλι Mad να καλύπτει τα παρασκήνια των γυρισμάτων του κλιπ της Έλενα Παπαρίζου “Κάτσε καλά”. Βεβαίως και η Έλενα δεν έχει καμία σχέση με το ΤΟΤΕ αλλά το θέμα μου σήμερα είναι η Σταματίνα… Πιτσιρικάκι, παιδούλα με εμφανέστατα μεγαλύτερη μύτη. Για το στήθος ούτε λόγος… ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ είναι μικρότερο. Τα χρόνια πέρασαν η Σταματίνα μεγάλωσε και για έναν περίεργο λόγο, ενώ μίκρυνε η μυτούλα της μεγάλωσε εντυπωσιακά το στήθος της…Βρε πώς αλλάζουν τους ανθρώπους οι εποχές και τα χρόνια…

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν τις φημολογούμενες πλαστικές:

Άμα έχεις τέτοιους φίλους Σταματίνα, τι να τους κάνεις τους εχθρούς…

Διαβάστε με ποιο κανάλι συζητά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το κλείσιμο του Alter και δείτε το στήθος-τούμπανο της Τσιμτσιλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.