Εκπτώσεις 2012: προσφορές στο Athens Metro Mall

Τι είναι η τράπεζα εκπτώσεων, που προσφέρει στους επισκέπτες του το Athens Metro Mall; Ποιες προσφορές θα κάνει το Athens Metro Mall στους πελάτες του, κατά την περίοδο των εκπτώσεων;

Στις 16 Ιανουαρίου ξεκινούν οι Χειμερινές Εκπτώσεις και μαζί ξεκινά η λειτουργία της Πρώτης «Τράπεζας Εκπτώσεων» του Athens Metro Mall, η οποία επιστρέφει άμεσα και ζωντανά σε μετρητά, μέρος των χρημάτων των αγορών σας.

Το Athens Metro Mall βρίσκεται κάθε στιγμή κοντά στους επισκέπτες του, επιδιώκοντας να νιώσουν ωφελημένοι από τις αγορές τους και δημιουργώντας πάντα ξεχωριστές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Kάνοντας τα ψώνια σας στο Athens Metro Mall, μπορείτε να επωφεληθείτε των μεγάλων εκπτώσεων του εμπορικού κέντρου και της άμεσης επιστροφής χρημάτων από τις αγορές της ημέρας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι «τραπεζίτες» θα σας περιμένουν για να σας επιστρέψουν το 5% της συνολικής αξίας των αγορών σας, σε μετρητά χρήματα, καθημερινά έως το τέλος των εκπτώσεων.

Το ραντεβού στην πόλη και την περίοδο των εκπτώσεων μπορείτε να το δώσετε στο Athens Metro Mall απολαμβάνοντας εκπτώσεις έως -70%.

Επίσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 16:00, παιδιά και γονείς μπορούν να διασκεδάζουν, μαθαίνουν και παίζουν, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall, με ελεύθερη είσοδο, με διαδραστικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.