Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το Χόλιγουντ

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο Χόλιγουντ; Τι φιλοδοξεί να πετύχει και σε ποια φάση βρίσκονται οι συνεννοήσεις;

Ταξίδεψε στο Λος Άντζελες με σκοπό να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να πραγματοποιήσει το νέο της project που έχει να κάνει με τον κινηματογράφο. Την περίοδο των γιορτών, η πασίγνωστη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επισκέφθηκε το Χόλιγουντ για να κάνει μια πρώτη επαφή με παραγωγούς, σκηνοθέτες και γενικότερα κινηματογραφιστές της αμερικανικής showbiz, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί της σε μια σειρά από ταινίες-ντοκιμαντέρ που σκέφτεται να υλοποιήσει.

Πρόκειται για την Αγγελική Νικολούλη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια στο “Greek Hollywood Reporter”, επιθυμία της είναι να δραματοποιήσει τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχει προβάλει στην εκπομπή της με τη μορφή ταινιών.

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει: “Είμαι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας. Ψάχνω σκηνοθέτες, εταιρείες παραγωγής, κάνω την έρευνά μου. Νομίζω ότι ορισμένες από τις υποθέσεις που έχουμε εξιχνιάσει στην εκπομπή θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλά ντοκιμαντέρ. Όμως ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί και χρόνο και προσπάθεια. Πρέπει να βρω τους σωστούς ανθρώπους. Επαγγελματίες που μπορούν να χειριστούν την πολυπλοκότητα μιας τέτοιας αποστολής”, υπογραμμίζει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Διαβάστε ποια παρουσιάστρια έβρισε on air.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.