Οι Βασιλιάδες: επεισόδια σειράς, υπόθεση, video

Ποια η υπόθεση της νέας καθημερινής σειράς του Mega, οι Βασιλιάδες; Τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς;

Στη νέα καθημερινή οικογενειακή κωμωδία του Mega, οι φτωχοί «Βασιλιάδες» γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχοι.

Η αρχή

Ένα βράδυ, ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου. Την φιλοξενεί στο σπίτι του, της γνωρίζει την πολυμελή και αξιολάτρευτη τρελοοικογένειά του και της ξαναδίνει την όρεξη για ζωή. Κι εκείνη από ευγνωμοσύνη τού εμπιστεύεται την τεράστια εταιρία της.

Η συνέχεια

Τι θα συμβεί όταν ο, άσχετος από επιχειρήσεις, Μάρκος Βασιλιάς γίνει ξαφνικά πρόεδρος ενός παντοδύναμου ομίλου; Πώς θα αντιδράσει ο “σκοτεινός” αντιπρόεδρος Αιμίλιος Κανελλόπουλος, που περίμενε χρόνια να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Πώς θα έρθουν τα πάνω-κάτω στη ζωή των δύο οικογενειών; Ποιές γυναίκες θα ζηλέψουν και ποιες θα γίνουν μήλο της έριδος; Ποια νέα παιδιά θα συγκρουστούν και ποια θα ερωτευτούν; Ειδύλλια, ίντριγκες, ξεκαρδιστικές καταστάσεις, συγκίνηση και ανατροπές σε ένα απολαυστικό καθημερινό κωμικό κοκτέιλ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Περίληψη: Ο Μάρκος Βασιλιάς σώζει την Ευγενία Παλαιολόγου που επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Την φιλοξενεί στο σπίτι του και την γνωρίζει στην οικογένειά του, πιστεύοντας πως είναι μια φτωχή γυναίκα. Ο Αιμίλιος και η Τιτίκα έχουν δεξίωση, περιμένουν την Ευγενία που δεν έρχεται και αρχίζουν να ανησυχούν. Η Ευγενία επιστρέφει, ανακοινώνει στον Αιμίλιο και την Τιτίκα πως είναι άρρωστη και θα ορίσει τον διάδοχό της στην εταιρία. Ο Αιμίλιος χαίρεται νομίζοντας πως θα είναι εκείνος, αλλά η Ευγενία το προτείνει στον Μάρκο, που ξαφνιάζεται και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Χριστίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη όταν η Ευγενία τής προτείνει διευθυντική θέση στην “Ελιά”. Η Χριστίνα δέχεται και η Ευγενία τής αναθέτει να πείσει τον Μάρκο να δεχτεί τη θέση του προέδρου. Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς συναντιούνται στην αγωνιστική πίστα με τον Αλέξη και τον Σταύρο, κάνουν κόντρες και τσακώνονται.

Ο Αλέξης φεύγει για να παραλάβει ένα νέο αγωνιστικό αμάξι στη Γαλλία, όπου και απατάει τη Νεφέλη με άλλες. Η οικογένεια Βασιλιά οργανώνει ένα πάρτι στην ταβέρνα τους για να συγκεντρώσει κάποια χρήματα και να εξοφλήσουν τον Μαλέα που τους απειλεί με κατάσχεση. Η Νεφέλη γνωρίζει τυχαία τον Λεωνίδα και, τσαντισμένη που ο Αλέξης δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της, δέχεται την πρόσκλησή του για το πάρτι στην ταβέρνα. Ο Αιμίλιος συναντάει τη Λίζα έξω από την εταιρία και γοητεύεται. Η Σόφη κάνει chat με τον Αλέξη, και από μπέρδεμα η Μαρίνα κάνει chat με τον Σταύρο, που παριστάνει τον Αλέξη. Τον προσκαλούν στο πάρτι στην ταβέρνα. Στο πάρτι στην ταβέρνα συναντιούνται όλοι. ‘Οπως και στο σπίτι του Μάρκου όταν η Χριστίνα προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο με κάθε μέσο να δεχτεί την προεδρία. Με τη Γιούλη να παραμονεύει.

Ο Μάρκος εξηγεί στη Γιούλη ποια είναι η Χριστίνα, αλλά εκείνη ζηλεύει και την αντιπαθεί. Η Σόφη θέλει τον Σταύρο, αλλά ο Σταύρος γοητεύεται από τη Μαρίνα και ο Μηνάς κάνει σκηνή. Ο Λεωνίδας φλερτάρει τη Νεφέλη κι εκείνη του κρύβει πως τα έχει με τον Αλέξη. Ο Μαλέας πιέζει τον Μάρκο για την εξόφληση του χρέους. Η Χριστίνα λέει στον Μάρκο πως αν δεχτεί τη θέση του προέδρου θα έχει τα χρήματα που του χρειάζονται για να μην τους κατασχέσει την ταβέρνα ο Μαλέας. Η Γιούλη ανησυχεί για την επιρροή της Χριστίνας στον Μάρκο. Η Τιτίκα τσακώνεται με τον Αιμίλιο, νομίζοντας πως έχει ξαναμπλέξει με τη Χριστίνα με την οποία την είχε απατήσει παλιά. Η Σόφη ζηλεύει γιατί ο Σταύρος προτιμάει τη Μαρίνα. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η Νεφέλη είναι κόρη του Μαλέα και το λέει στον Λεωνίδα. Η Ευγενία ζητάει να οργανωθεί εταιρική συνάντηση για να ανακοινώσει τον διάδοχό της, ο Αιμίλιος κάνει όνειρα με την ερωμένη του, τη Νάντια, και με τον Πάτροκλο για τη θέση που θα αναλάβει επιτέλους.

Ο Μάρκος συστήνει τον εαυτό του και την οικογένειά του στου υπαλλήλους της “Ελιάς”. Ο Αιμίλιος λιποθυμάει από το σοκ, η Τιτίκα παθαίνει υστερία και τα βάζει με την Ευγενία που αδίκησε τον άντρα της. Ο Σταύρος ομολογεί στη Μαρίνα πως δεν τον λένε Αλέξη και επιμένει στο φλερτ του. Η Σόφη τσακώνεται με τη Μαρίνα πιστεύοντας πως παίζει διπλό παιχνίδι με τον Σταύρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να αποτρέψει τον Λεωνίδα από τον έρωτά του για τη Νεφέλη. Η Ευγενία φεύγει για θεραπεία στην Αμερική. Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Μάρκο πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, η οικογένεια Βασιλιά πρέπει να μετακομίσει στη βίλα της Ευγενίας. Η Λίζα είναι η μόνη που ενθουσιάζεται με την ιδέα. Ο Μαλέας απαγορεύει στη Νεφέλη να έχει πάρε δώσε με τον Λεωνίδα, που ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Νεφέλη έχει δεσμό με τον Αλέξη.

Ο Αιμίλιος και η Τιτίκα είναι αναστατωμένοι που οι Βασιλιάδες θα μένουν δίπλα τους. Η οικογένεια Βασιλιά προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον. Η Χριστίνα ενημερώνει τον Μάρκο πως ο Αιμίλιος ήταν σίγουρος πως θα γίνει πρόεδρος και να τον προσέχει. Ο Μαλέας συμβουλεύει τον Αιμίλιο να προσεγγίσει τον Βασιλιά, για να βρει το αδύναμο σημείο του. Ο Αιμίλιος καλεί τον Μάρκο στο σπίτι του για φαγητό. Η Γιούλη στραβώνει με τις επισκέψεις της Χριστίνας στο σπίτι. Ο Λεωνίδας ζητάει το λόγο από τη Νεφέλη που του έκρυψε πως έχει δεσμό. Ο Αιμίλιος παρακολουθεί με κιάλια τη Λίζα. Η Τιτίκα τσακώνεται με τη Γιούλη γιατί αφήνει τον σκύλο της, τον Ταρζάν, να πλησιάζει τη σκυλίτσα του, τη Μαρί Τερέζ. Ο Σταύρος συναντάει τη Μαρίνα στη στάση του λεωφορείου και προσφέρεται να την πάει στην ταβέρνα με το αυτοκίνητό του. Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς ανακαλύπτουν το ακριβό σπορ αμάξι της Ευγενίας και το παίρνουν για βόλτα. Στο δρόμο, όμως, πλησιάζουν επικίνδυνα το αμάξι του Σταύρου όπου βρίσκεται και η Μαρίνα. Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται. Ο Αιμίλιος απειλεί πως θα καταστρέψει τον Μάρκο.

Πρωταγωνιστούν: Μάρθα Καραγιάννη (Ευγενία Παλαιολόγου), Κώστας Κόκλας (Μάρκος Βασιλιάς), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Αιμίλιος Κανελλόπουλος), Βασιλική Ανδρίτσου (Γιούλη Σκουλούδη), Ζέτα Δούκα (Χριστίνα Ροζάκη), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Τιτίκα Κανελλοπούλου), Μίνα Ορφανού (Λίζα Βασιλιά), Κατερίνα Γερονικολού (Νεφέλη Μαλέα), Πάνος Βλάχος (Λεωνίδας Βασιλιάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Θέμης), Δημήτρης Λιόλιος (Σωτήρης), Χρήστος Σαπουντζής (Τρύφων Μαλέας), Σωκράτης Πατσίκας (Πάτροκλος), Βίβιαν Κοντομάρη (Δέσποινα), Μάνος Ιωάννου (Σταύρος), Αγγελίνα Παρασκευαΐδη (Μαρίνα Βασιλιά), Ευγενία Τσαούση (Σόφη Καπάτου), Νίκος Αναδιώτης (Μηνάς Καπάτος), Thomas Πρωτόπαπας (Αλέξης Κανελλόπουλος), Κωνσταντίνα Κλαψινού (Σαμπρίνα), Μελίνα Σπετσιέρη (Στέλλα Βασιλιά), Εύα Λάσκαρη (Τατιάνα), Κατερίνα Χιωτίνη (Νάντια), Σοφία Μανώλη (Φανή), Βιβή Νικολακοπούλου (Τούλα), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (Μυρσίνη), Θοδωρής Ρωμανίδης (Παπαδάκης), Ηλίας Μάκρας (Χάρης Βασιλιάς)

Σκηνοθεσία σειράς: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σκηνοθετική ομάδα: Νίκος Κρητικός, Στάμος Τσάμης
Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Συγγραφική ομάδα: Γιάννης Διακάκης, Κώστας Καλαφάτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γωγώ Φώτου, Εύα Πανταζή
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA

Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Mega, οι Βασιλιάδες:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2DARzXKajSw#!

Διαβάστε για την υπόθεση της Κλινικής Περίπτωσης, σειράς του Μπέζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.