Πρόβλεψη για μεγάλο σεισμό Σαντορίνης λόγω εκρήξεων ήλιου

Πρόβλεψη για μεγάλο σεισμό Σαντορίνης κάνει σεισμολόγος από την Τουρκία, δημιουργώντας ανησυχία στους κατοίκους Σαντορίνης-Κρήτης.

Εκτός από του Έλληνες απασχολούν και τους Τούρκους σεισμολόγους οι σεισμοί στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τον καθηγητή κ.Αχμέτ Ερτζάν η σεισμική δραστηριότητα μπορεί να οφείλεται στον Ήλιο!

Ο καθηγητής κ.Αχμέτ Ερτζάν είπε στην Vatan ότι τους σεισμούς στη Σαντορίνη, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος ήταν 5,2 Ρίχτερ, ενδέχεται να τους προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες εκρήξεις στον ήλιο και ότι μπορεί να ακολουθήσουν μεγαλύτεροι σεισμοί.

Η εφημερίδα αναφέρεται στο σεισμό της Σαντορίνης με τίτλο «Θύελλα σεισμού στο Αιγαίο» γράφοντας ότι το Αιγαίο άρχισε να κουνιέται σαν κούνια και προκάλεσαν φόβο οι 7 αλλεπάλληλοι σεισμοί.

Η Sabah αναφέρεται στο θέμα του σεισμού στη Σαντορίνη με τον τίτλο «Ρήγμα στην Μεσόγειο» και τονίζει ότι τα ελληνικά νησιά κουνήθηκαν χθες το πρωί με διαδοχικούς σεισμούς. Τονίζεται πως εντός 4 ωρών έγιναν 8 σεισμοί. Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Birgun με τον τίτλο «Το Αιγαίο κουνήθηκε 8 φορές μέσα σε μια ημέρα».

Φυσικά δεν λείπουν και αυτοί που υποστηρίζουν οτι οι Τούρκοι σεισμολόγοι “φουσκώνουν” το σεισμό Σαντορίνης με άλλες σκοπιμότητες…

Διαβάστε αν ο σεισμός Σαντορίνης προμηνύει έκρηξη ηφαιστείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.